Komplikationer fra Open Reduction Intern Fiksering hoftebrud

 • In Default
 • October 15
 • 9 Views
 • 0 comments

 • Komplikationer fra Open Reduction Intern Fiksering hoftebrud  Hoftebrud er udbredt blandt mennesker over en alder af 85. Foto Credit Thinkstock / Comstock / Getty Images
 • Ca. 340.000 mennesker i USA bryde en hofte hvert år, oftest på grund af et fald, i henhold til Merck Manual of Geriatri. Halvdelen af ​​patienterne er 85 år eller derover. Patienter, der er for skrøbelig til kirurgi kan placeres i trækkraft - et system af reb og trisser - indtil knoglen heler. Kirurgiske muligheder, herunder at erstatte en del af lårbenet; udskiftning af hofteleddet; eller en åben reduktion og intern fiksering - ORIF - der stabiliserer den brækkede knogle med metal hardware. Medmindre komplikationer, de ORIF resulterer i en næsten normal hofte, når det heler.


  Avaskulær

  Åben reduktion og intern fiksering af hoften er en mindre invasiv procedure end hofte og forårsager mindre blodtab. Det kan dog medføre Avaskulær - knogle død som følge af afbrydelse af blodforsyningen - så sent som tre år efter operationen, ifølge Simon Mears, MD, Ph.D., chef for Total Joint Arthroplasty og Trauma på Johns Hopkins Bayview Medical Center. Ældre patienter med svage, skøre knogler fra osteoporose er mest tilbøjelige til at udvikle denne komplikation. Forsinke kirurgisk reparation i mere end 24 til 48 timer efter skaden også bidrager til udviklingen af ​​Avaskulær ifølge Wael Barsoum, MD, i en rapport offentliggjort i udstedelsen af ​​marts 2006 "til Cleveland Clinic Journal of Medicine." Hvis Avaskulær udvikler sig, skal hoften udskiftes med et kunstigt led.


  Ikke-Union

  Risikoen for ikke-union eller manglende helbrede er højere i dem, der undergår ORIF end dem, hvis hofter erstattes ifølge Mears. Hvis hardwaren ikke stabilisere knoglen tilstrækkeligt, vil bruddet ikke helbrede og skruerne vil glide. Risikoen for ikke-union er lavere hos patienter yngre end 50 end i de ældre og dem med osteoporose.


  Delirium

  Så mange som 61 procent af patienter, der gennemgår operation for hoftebrud udvikle kortsigtede delirium eller en akut konfusion, ifølge Barsoum. Delirium forlænger hospitalsophold og er forbundet med flere komplikationer. Risikofaktorer omfatter en historie af at drikke alkohol, dårligt helbred, kognitive forstyrrelser og fremskreden alder. Anæstesi, smertestillende medicin, infektion, lavt blodtryk, og dårlig ernæring bidrager til udviklingen af ​​delirium efter hoftefraktur kirurgi. Ved hjælp af lysere anæstesi og undgå overmedication hjælp til at forhindre eller begrænse denne komplikation.


  Generelle risici

  Patienter, der gennemgår hofteoperation er i risiko for at udvikle blodpropper, der kunne bryde ud og rejse til lungerne, en potentielt fatal tilstand, ifølge MayoClinic.com. De er også i risiko for infektion, lungebetændelse, urinretention og urinvejsinfektion, konstaterer Barsoum. Så mange som 45 procent af hofte fraktur kirurgi patienter udvikler disse almindelige komplikationer.

 • Tags:

Posts Carousel