Komplikationer af reumatisk hjertesygdom

 • In Default
 • January 1
 • 17 Views
 • 0 comments

 • Komplikationer af reumatisk hjertesygdom  Betændelse i hjertet er en alvorlig komplikation som følge af reumatisk hjertesygdom. Photo Credit Doctor billede ved Monika 3 trin Ahead fra Fotolia.com
 • WHO anslår, at mindst 15,6 mio mennesker har reumatisk hjertesygdom. Reumatisk hjertesygdom er forårsaget af gigtfeber og den dermed forbundne betændelse i hjertet. Andrew G. Moore MD, medforfatter til "Mayo Clinic Cardiology", siger 30 til 45 procent af patienter med gigtfeber have reumatiske hjertesygdomme. Hjerteklap skader er kendetegnende for denne sygdom, som kan føre til hjerteinsufficiens og død. Carditis, hudlæsioner, chorea og mitral stenose er alle komplikationer forbundet med reumatisk hjertesygdom.


  Carditis

  Carditis er den mest alvorlige komplikation af reumatisk hjertesygdom. Direkte ansvarlig for 233.000 dødsfald hvert år, carditis resultater i skader og sygdom i hjerteklapperne, forklarer læge-forfatter Moore. Udtrykket carditis bruges til at beskrive betændelse af hele hjertet, herunder hjertesækken eller hjertets ydre lag, myocardium eller hjertemusklen, og endocardium eller den indvendige foring af hjertet. Efterfølgende hjertets ventiler forstørre og bliver syge med vegetation kaldes verrucae. Ved undersøgelse af en kardiolog, sygdommen er bekræftet ved tilstedeværelsen af ​​perikardiel friktion skabt af hjertets uden lag gnidning mod brysthulen, forhøjet puls, hjerte mumler og ventil regurgitation.


  Hudlæsioner

  To typer af hudlæsioner forekomme hos patienter med reumatisk hjertesygdom. Klumper under huden, af læger som subkutane knuder, der er nævnt, vises i perioder på 2 uger over benede overflader eller i nærheden af ​​sener. De klumper varierer i størrelse fra flere millimeter til 2 centimeter, forklarer kardiolog Moore. Disse klumper er typisk beskrevet som hårdt og smertefrit.

  Den anden type læsion, erythema marginatum, er hududslæt, der forekommer tidligt i udviklingen af ​​reumatisk hjertesygdom. Det har en lyserød til rød udseende og ofte sker på torso og øvre arm og ben områder.


  Chorea

  Chorea, mindre formelt kaldet St. Vitus dans, er en neurologisk bevægelse lidelse resulterer i pludselige og ufrivillige bevægelser af ansigtet, torso, arme og ben. Muskelsvaghed og adfærdsmæssige lidelser, såsom obsessiv-kompulsiv sygdom, er også blevet forbundet med sygdommen, siger Moore, en Vanderbilt University School of Medicine alumnus. Starten af ​​chorea udvikler sig langsomt, og symptomerne gradvist værre i løbet af en 1 til 2 måneders periode, og derefter gå væk gradvist efter 3 til 6 måneder, forklarer Mayo Clinic læge. Imidlertid kan symptomerne kommer og går i cyklusser over en 2 årig periode.


  Mitralstenose

  Mitral stenose er en anden alvorlig komplikation forbundet med reumatisk hjertesygdom. Ca. 25 procent af patienter med reumatisk hjertesygdom har mitral stenose, ifølge Verdenssundhedsorganisationen. Det involverer fortykkelse af mitral eller venstre hjerteklap og progressiv forkalkning af dens overflade, hvilket fører til nedsat blodgennemstrømning fra hjertet og efterfølgende hjertesvigt.

 • Tags:

Posts Carousel