Koldt vejr Camping Gear liste

 • In Default
 • August 5
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Koldt vejr Camping Gear liste  Koldt vejr camping kan være en stor oplevelse med den rette planlægning. Photo Credit vinter pejs billede ved Ulga fra Fotolia.com
 • Mange mennesker kun forbinder camping med forår, sommer og efterår --- og måske ikke engang forår og efterår, men foretrækker mere pålideligt varme temperaturer. Men med den rette gear, campister kan nemt slå ud under stjernerne, selv i de døde af vinteren og udforske helt nye --- og ofte roligere --- ansigter velkendte landskaber.


  Sleeping Gear

  Af allerstørste betydning i koldt vejr camping er din sovepose. Vejret vil typisk være mest barske natten --- de koldeste temperaturer normalt falde i omegnen af ​​solopgang --- og du vil ikke være generere meget varme i din tilbøjelige hvile. Tasker bedømt af temperaturen; vil du ønsker en designet til vejret mere alvorlig end du forventer. Bestemt til vintercamping, en pose bedømt til under nul temperaturer er et must.

  En liggeunderlag under din taske giver ekstra isolering mod den kolde jord. Fast eller delvis oppustelige, lukkede celler versioner er bedst. Hvis du ikke er backpacking, og dermed plads og vægt er ikke vigtige spørgsmål, kan du buffer din pad med tæpper, tøj, presenninger og andre materialer.


  Telt

  Vær opmærksom på den sæsonmæssige karakter af teltet, du overvejer. Fire-sæsonen og bjergbestigning telte er designet til koldt vejr; de normalt har ekstra funktioner som ekstra stænger for at øge modstanden og isolering. Disse telte typisk vejer mere end varm-sæson modeller, så planlægger i overensstemmelse hermed.


  Beklædning

  Pakke masser af lag. Mens vandreture, kan du arbejde op nok af en sved at doff en masse af dem; du kan endda finde en T-shirt mest komfortable på en solrig vinterdag. Men du vil have en god suite af inder- og overtøj til at afværge den kolde. Lange undertøj kan bæres ind i soveposen og dagen igennem. Syntetiske ydre skaller end jakker, frakker og veste skjold mod kulde, vind og nedbør. Bær flere par sokker og altid holde en tør par sikker.

  En vinter hat er nyttig dag eller nat: Du kan bære en til seng for øget hygge. En ski maske hjælper med at reducere vind-bid og sne-blænding under vinter treks. Tør tøj proppet under en liggeunderlag både varmer det for den følgende dag og egner ekstra isolering i løbet af natten.


  Andre

  Pakke masser af mad til en kold-vejr tur, som du vil brænde en masse energi. Medbring en kok-komfur hensigtsmæssigt at din udflugt: en let, kompakt backpacker komfur i længere vildmark ventures, eller en større, flere-brænder model for bil-camping. Fire-udgangsmaterialer, vigtige på enhver campingtur til anvendelse i nødstilfælde, er særligt afgørende i koldere betingelser. Hold tændstikker, lighter, fyrsvamp og andre brand-making værktøjer på et tørt, vandtæt og sikker placering i din pakke. Tote nødsituation signalering udstyr og førstehjælp forsyninger, som med enhver rejse.

 • Tags:

Posts Carousel