Kognitiv Behavior Therapy Letter Angst for Ældre


Kognitiv Behavior Therapy Letter Angst for Ældre

Tirsdag 7 Apr (healthday News) - For ældre voksne, angst er en stadig mere almindeligt problem, og ny forskning tyder på, at kognitiv adfærdsterapi kan hjælpe dem med at lette deres bekymringer mere end standardbehandling gør.

Forskerne fandt, at personer over 60 år, som blev behandlet med kognitiv adfærdsterapi (CBT) havde mindre bekymring, færre depressive symptomer og forbedret generel mental sundhed ved slutningen af ​​undersøgelsen i forhold til mennesker, der modtog hver anden uge telefonopkald fra deres sundhedspleje udbyder.

"Denne form for behandling (CBT) kan være nyttige for folk, der har angst, og det kan hjælpe dem med at lære at håndtere det bedre," siger undersøgelsens ledende forfatter, Melinda Stanley, en professor i Menninger afdelingen for psykiatri og adfærdsmæssige videnskaber ved Baylor College of Medicine i Houston.

"Mange ældre voksne ikke altid begejstret med brug af medicin for angst. Mange gange, de er allerede på medicin for kroniske sygdomme, og de kan være bange for bivirkninger. Dette er en ikke-medicinsk behandling mulighed, "bemærkede hun.

Resultaterne blev offentliggjort i April 8 udgave af Journal of American Medical Association.

Forekomsten af ​​generaliseret angst skønnes at være mere end 7 procent i ældre mennesker, der bor i samfundet. Folk, der er mere bekymrede senere i livet har en højere risiko for fysiske handicap, hukommelsesproblemer, en lavere livskvalitet, øget brug af sundhedsydelser og død, ifølge baggrundsinformation i undersøgelsen.

Medicin er ofte ordineret til behandling af angst. Benzodiazepiner, såsom Valium og Xanax eller antidepressiva, såsom Lexapro og Paxil, er almindeligt ordineret til mennesker med angst, ifølge undersøgelsen. Men, er mange mennesker bekymrede over bivirkningerne af disse medikamenter, især benzodiazepiner, som kan være beroligende.

En anden undersøgelse, bekræftede dog, at Lexapro (escitalopram) var en effektiv angst behandling. Denne undersøgelse, offentliggjort i januar 21 spørgsmålet om Journal of American Medical Association, fandt, at Lexapro var mere effektivt end placebo til at reducere angst i ældre voksne, og hjalp endda reducere blodtrykket, også.

I den nye undersøgelse, omkring 42 procent af de frivillige var at tage enten en benzodiazepin eller et antidepressivt middel ved begyndelsen af ​​forsøget. Stanley siger forskerne ikke bede nogen til at stoppe brugen af ​​deres medicin, fordi de ønskede at "gøre dette til en mere virkelige verden retssag." Stanley siger forskerne fortalte undersøgelsen frivillige, at de kunne ændre deres medicin, hvis de havde brug for at , men undersøgelsen ikke kræver det.

Undersøgelsen omfattede i alt 134 personer med en gennemsnitsalder på 67 år. Alle blev behandlet i den primære sundhedssektor for deres angst. Omkring halvdelen gennemgik kognitiv adfærdsterapi med erfarne terapeuter. De havde op til 10 sessioner af CBT over tre måneder, og som omfattede afslapning uddannelse, problemløsning øvelser, adfærdsmæssige søvn management, kognitiv terapi og uddannelse bevidsthed.

Den anden halvdel fik standard primære sundhedssektor, og de blev hver anden uge kaldet til at sikre deres sikkerhed og yde støtte, hvis nødvendigt. Begge grupper blev bedt om at ringe til terapeuter om deres symptomer forværret.

Responsrater var højere i CBT-gruppen versus den sædvanlige pleje - 40 procent i forhold til 22 procent, hhv. Worry alvor og depressive symptomer blev mere reduceret i CBT-gruppen, og den samlede mental sundhed blev forbedret mere i CBT-gruppen, baseret på Penn State Worry Spørgeskema.

På en anden foranstaltning, GAD Severity Scale, forskerne fandt ikke en signifikant statistisk forskel, men denne skala er ikke rigtig blevet valideret som et mål for forandring, ifølge Dr. Gary Kennedy, direktør for opdelingen af ​​geriatrisk psykiatri ved Montefiore Medical Center i New York City.

"Jeg tror, ​​det var en meget omhyggeligt udført undersøgelse, der bevæger os et skridt sammen i behandling af angst hos ældre mennesker," Kennedy sagde. "Kognitive værker terapi for ældre voksne. Det betydeligt reduceret folks angst. "

Stanley og Kennedy begge sagde de ikke var bekendt med forsøg, som sammenlignede brugen af ​​medicin til CBT. Men, Kennedy understregede, at de to behandlinger ikke er "gensidigt udelukkende."

Flere oplysninger

Vil vide mere om kognitiv adfærdsterapi, besøge National Alliance om psykisk sygdom.

KILDER: Melinda Stanley, Ph.D., professor, Menninger Psykiatrisk Afdeling og adfærdsmæssige videnskaber, Baylor College of Medicine, Houston; Gary Kennedy, MD, direktør, opdeling af geriatriske psykiatri, Montefiore Medical Center, New York; April 8, 2009, Journal of American Medical Association

Af Serena Gordon
HealthDay Reporter

Sidst opdateret: 7 April 2009

Posts Carousel