Knæk Kokain Overdosering Symptomer

 • In Default
 • August 6
 • 35 Views
 • 0 comments

 • Knæk Kokain Overdosering Symptomer  Crack kokain kan ryges i rør. Photo Credit pipe billede af Anthony CALVO fra Fotolia.com
 • Crack kokain er en form for narkotika kokain, der er i købt i form af hårde piller og røget hjælp af forskellige remedier, som beskrevet af Drug-Aware.com. Kokain kan forårsage skader på en lang række organer. Selv førstegangsbrugere af crack kokain kan opleve en dødelig overdosis. Korrekt identifikation af symptomerne på kokain overdosis kan hjælpe patienter eller deres venner identificere tilstanden og søge den rette lægehjælp.


  Neurologiske effekter

  Kokain virker ved at interferere med funktionen af ​​talrige neurotransmittere, ifølge The Merck Manual. Neurotransmittere, såsom noradrenalin, dopamin og serotonin er ansvarlige for humør, opførsel og andre funktioner i nervesystemet.

  En revne kokain overdosis kan forårsage angst, panik, aggression, søvnløshed, agitation, paranoia, tremor og kramper. I alvorlige tilfælde kan akut psykose forekomme. Dette er en tilstand, hvor patienten oplever hallucinationer, vrangforestillinger og en pause fra virkeligheden.


  Udvidede pupiller og overdreven svedtendens

  Kokain kan forårsage en patientâ € ™ s eleverne til at spile, kendt som mydriasis, og overdreven sveden, også kaldet diaforese, ifølge The Merck Manual. I en revne kokain overdosis, bliver disse symptomer endnu tydeligere. En patient vil ikke gerne være i skarpt lys, fordi eleven ikke kan snøre til at blokere ud overskydende lys. Patienterne vil også begynde at svede voldsomt uden nogen indlysende årsag. I crack kokain overdosis patienter har også en stigning i kropstemperaturen, hvilket kan bidrage til overdreven svedproduktion.


  Coma

  Patienter, der har taget crack kokain kan miste bevidstheden og glide ind i en koma, efter Psychiatric-Disorders.com. En koma er en tilstand, når patienten er bevidstløs og ikke reagerer til det udendørs miljø. Dette er igen på grund af cocaineâ € ™ s virkninger på de forskellige hormoner og neurotransmittere i hjernen. Uden fungerende neurotransmittere, kan hjernen lukke ned og tvinge patienten i koma.


  Kardiovaskulære symptomer

  Kardiovaskulær henviser til hjerte og blodkar. A crack kokain overdosis skader dette system og producerer forskellige symptomer, ifølge Drug-Aware.com. Symptomer omfatter forhøjet blodtryk, eller hypertension; forøget hjertefrekvens; og hjerteanfald. Det øgede blodtryk kan også føre til en cerebrovaskulær ulykke (CVA), eller hvad der almindeligvis omtales som et slagtilfælde. Det høje blodtryk kan også føre til nyreskade og forårsage nyrerne til at svigte.


  Døden

  Desværre, crack kokain overdosis ofte fører til døden. Mest almindeligt døden skyldes et hjerteanfald; fuldføre respirationssvigt; eller arytmi, som er uregelmæssigt hurtige hjerteslag, ifølge The Merck Manual. Dette kan forekomme, selv hvis patienten er en første gang brugeren af ​​lægemidlet eller hos patienter, som har udviklet en tolerance over for kokain.

 • Tags:

Posts Carousel