Klimaændringerne kan bringe en anden Mosquito-Borne Sygdom til USA


Klimaændringerne kan bringe en anden Mosquito-Borne Sygdom til USA

Torsdag 3 januar, 2012 (healthday News) - Det er muligt, at en alvorlig myg-bårne virus - med nogen kendt vaccine eller behandling - kunne migrere fra Central Afrika og Sydøstasien til USA inden for et år, ny forskning antyder.

Chancerne for en amerikansk udbruddet af Chikungunya virus (CHIKV) varierer efter sæson og geografi, med de regioner karakteriseret ved længere strækninger af varmt vejr vender længere perioder med høj risiko, i henhold til forskernes ny computermodel.

"Den eneste måde for denne sygdom, der skal overføres, er, hvis en myg bider en inficeret menneskelige og et par dage efter, at den bider en sund person, transmission virus," siger undersøgelse ledende forfatter Diego Ruiz-Moreno, en postdoc associeret i afdelingen af økologi og evolutionær biologi ved Cornell University i Ithaca, NY "kan Gentagelsen af ​​denne sekvens af begivenheder medfører et sygdomsudbrud."

Og det, Ruiz-Moreno sagde, er hvor vejret kommer ind i billedet, med computersimuleringer afslører, at risikoen for et udbrud stiger, når temperaturer, og derfor myg populationer, stiger.

Undersøgelsen analyserede mulige udbrud scenarier i tre amerikanske lokaliteter.

I 2013 er det New York-regionen indstillet til ansigt sit højeste risiko for en CHIKV udbrud i de varme måneder, august og september, analysen antyder. Derimod blev Atlanta højeste risiko periode identificeret som længere, der begynder i juni og løber gennem September. Miamis konsekvente varme vejr betyder regionen står over for en højere risiko hele året.

"Varmere vejr øger længden af ​​perioden med høj risiko," Ruiz-Moreno sagde. "Det er især bekymrende, hvis vi tænker på konsekvenserne af klimaforandringerne over [gennemsnit] temperaturer i den nærmeste fremtid."

Ruiz-Moreno diskuterede hans team forskning - finansieret delvist af det amerikanske National Institute for fødevarer og landbrug - i en nylig udgave af tidsskriftet PLoS Neglected tropesygdomme.

CHIKV blev først identificeret i Tanzania i 1953, forfatterne bemærkede, og de alvorlige led-og muskelsmerter, feber, træthed, hovedpine, udslæt og kvalme, der kan resultere er til tider forveksles med symptomer på denguefeber.

Kun få patienter dør af sygdommen, og omkring en fjerdedel viser ingen symptomer overhovedet. Mange patienter, men erfaring forlænget ledsmerter, og der er ingen effektiv behandling for sygdommen, der forlader læger til at fokusere på symptomlindring.

Sygdom spredning er det af afgørende betydning i ugen efter infektion, hvor patienten fungerer som en viral vært til bidende myg. Inficerede myg kan derefter overføre virus og forårsage en fuldstændig udbrud.

De amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse blev opmærksom på den voksende trussel fra et globalt udbrud i 2005 og 2006, efter påbegyndelsen af ​​epidemier i Indien, Sydøstasien, Reunion Island og andre øer i Det Indiske Ocean. I 2007 folkesundheden monteret efter et udbrud i Italien.

For at vurdere risikoen for en amerikansk epidemi, forfatterne indsamlede data vedrørende regionale myg population mønstre, daglig vejret og menneskelige befolkningsstatistik.

De løb oplysningerne via en computersimulering udviklet til konservativt crunch de tal baseret på sandsynligheden for, at et udbrud ville forekomme i det kommende år efter bare én CHIKV-inficeret individ skrevet en af ​​de tre test regioner.

Resultaterne antydede, at fordi miljømæssige faktorer påvirker myg vækstcyklus, den regionale risiko for en CHIKV udbrud er i høj grad en funktion af vejret. Forfatterne siger, at folkesundheden organisationer har brug for at være "på vagt", mens fortaler for region-specifikke planlægning til at løse forskellige niveauer af risici på tværs af landet.

Men Dr. Erin Staples, en CDC medicinsk epidemiolog baseret i Fort Collins, Colorado., Sagde, at selv om undersøgelsen var "omhyggeligt og pænt gjort" undersøgelsen fokus på den rolle, temperaturen i CHIKV udbrud risiko bør ikke ophæve betydningen af ​​andre nøglefaktorer såsom menneskelig adfærd.

"Vi er klar over den potentielle indslæbning og spredning af denne virus, samt flere andre myg-bårne sygdomme," sagde hun. "Vi har arbejdet på at skabe og forberede en reaktion på risikoen for, at denne virus kunne ekspandere i USA"

"I lighed med de meddelelser, vi giver for West Nile, en anden myg-bårne sygdomme, mener vi, at forebyggelse er det vigtigste at fokusere på," Staples sagde. "Det betyder iført lange ærmer og bukser, ved hjælp af air condition eller at sørge for dine skærme er intakte, undgå stående vand, og bruge myg frastødende. Fordi hvis [CHIKV] skulle indføres i USA, den bedste måde at forhindre en spredning er at undgå myggestik i første omgang. "

Posts Carousel