Kinesiske Cupping Behandling

 • In Default
 • February 20
 • 16 Views
 • 0 comments

 • Kinesiske Cupping Behandling  Kinesiske Cupping Behandling Kreditering Thinkstock / Comstock / Getty Images
 • I kinesisk cupping behandling, en praktiserende læge placerer kopper på huden og skaber vakuum i dem ved hjælp af ændring i temperatur eller ved at fjerne luft. Det er ofte brugt sammen med andre behandlinger, såsom akupressur og massage. Moderne cupping praktikere anvender typisk klokkeformede glasbeholdere med et volumen på omkring 4 ounce, i henhold til kinesisk medicin Advisor. Suget trækker huden og bit af muskel opad i koppen.

  Historie

  Den taoistiske alkymist Ge Hong, der levede 281-341 f.Kr., forudsat den tidligste beskrivelse af cupping i sin bog "En håndbog for Recepter for nødsituationer." Cups var faktisk dyr horn, og formålet med den teknik var at dræne pustler ifølge Subhuti Dharmananda, direktør for Institut for traditionel medicin i Portland, Oregon. Yderligere beskrivelser af teknikken anvendes til andre lidelser dukkede op i håndskrifter fra Tang-dynastiet, som varede fra 618 til 907 e.Kr., og Qing-dynastiet, der løb fra 1644 til 1912. Cupping stadig populær i dag i Kina.


  Fordele

  Traditionel kinesisk medicin hævder, at cupping hjælper dig med at overvinde for stagnation af blod og har en positiv effekt på "Qi" energi i kroppen. Praktiserende ofte anvender teknikken for mennesker der lider af hoste, overbelastning eller trykken for brystet samt for patienter med smerter i bevægeapparatet. En anden fordel er, at cupping efterlader dig med en følelse af "afslapning og fornyelse," ifølge kinesisk medicin Advisor.


  Teknik

  En traditionel kinesisk medicin praktiserende typisk placerer otte til 12 kopper langs det område, der skal behandles, ofte ryggen, i to rækker. I tilfælde er kopperne sætte over akupunkturpunkter. Kopperne bo i omkring 20 minutter. Teorien er, at kopperne trække stagnerende qi fra dybt inde i kroppen, ifølge kinesisk medicin rådgiver. Nogle versioner af behandlingen involverer først at anvende massage olie, så kopperne kan flyttes frit rundt, selv efter et vakuum har dannet.


  Ulemper

  Efter en kinesisk cupping session, er du sandsynligvis har forskellige cirkulære blå mærker på din hud. Du kan også føle en vis svie, ligesom en solskoldning.


  Advarsler

  Nogle mennesker er ikke gode kandidater til kinesisk cupping behandling. Blandt dem, ifølge Dharmananda, er mennesker med høj feber, kramper eller kramper; mennesker, der bløder let på grund af for eksempel lave blodplade niveauer; og, hvis teknik er at være gældende for maven eller den nedre ryg, gravide kvinder. Derudover ifølge Dharmananda, cupping er ikke egnet til områder af huden, der er betændt.

 • Tags:

Posts Carousel