Kemisk Peel Creme for tatovering fjernelse

 • In Default
 • November 22
 • 25 Views
 • 0 comments

 • Kemisk Peel Creme for tatovering fjernelse  Tatovering fjernelse cremer indeholder hud-lysne ingredienser som hydroquinon. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Hvis du har en tatovering, som du vil fjerne, kan du ønsker at prøve en tatovering fjernelse creme først. Laserbehandling, den mest almindeligt anerkendte metode til tatovering fjernelse, er dyrt og smertefuldt. Dog kan cremen ikke producere de samme resultater som lasere eller andre medicinske metoder til fjernelse.

  Hvordan Tatoveringer Er Udført

  En professionel tatovør bruger et specielt designet tatovering maskine byder på en klynge af nåle er knyttet til en elektrisk strømforsyning. En tatovering maskine gør det muligt for kunstneren at injicere blæk ind i dermis, eller de dybeste lag af huden, der kaster celler meget langsommere end overfladen hud. Det er derfor, tatoveringer er permanente, og hvorfor lasere, der trænger under epidermis er generelt forpligtet til at fjerne dem. Ifølge American Academy of Dermatology, er amatør tatoveringer ofte skabt ved at tvinge forskellige koncentrationer af tusch under huden med en nål med varierende dybder. Blå og sorte tatoveringer er lettest at fjerne, mens gul og grøn er de sværeste.


  Aktive Ingredienser

  Tatovering fjernelse cremer indeholder en af ​​to ingredienser: hydroquinin eller salicylsyre. Hydroquinon er en type af phenol og phenoler i højere koncentrationer anvendes til dybe kemiske peels. Nogle fabrikanter af hydroquinon-baserede systemer kræve deres produkter kan nå dermis, selv MayoClinic.com, at lotion faktisk ikke kan trænge, ​​der dybt ind i huden. Salicylsyre er en mild eksfolierende der bryder fra hinanden lipiderne, der holder døde overflade hudceller sammen. En creme på markedet indeholder arbutin, også kendt som melbærris ekstrakt, en hud lightener kemisk ligner hydroquinon.


  Fugtighedscreme i tatovering Removal Cream

  Fordi tatovering fjernelse cremer kan forårsage hudirritation, er de ofte fulde af fugtighedscreme til at bekæmpe det. Beroligende ingredienser omfatter mineralolie, petrolatum, aloe og dimethicon, en form af silikone. Shea smør og olier fra planter og planteekstrakter, såsom citronskal, lavendel, tea tree og rosmarin blad runde ud de beroligende ingredienser findes i tatovering fjernelse cremer.


  Side Effects / Risici

  Kontroversielle ingredienser i tatovering fjernelse cremer omfatter parabener, som kan forstyrre østrogen niveauer, og som den amerikanske Food and Drug Administration rapporter er blevet fundet i brysttumorer. Andre cremer indeholder kojisyre, som en undersøgelse af Den Europæiske Videnskabelige Komité for Forbrugsvarer fundet, kan være potentielt skadelige for DNA og derfor skadeligt for brugeren. Hvis du oplever generende hudirritation fra en tatovering fjernelse fløde, læse ingredienslisten og se op bivirkninger af nogen, du ikke genkender. Forskellige cremer indeholder forskellige potentielt giftige ingredienser.


  Medicinsk Tattoo fjernelse

  De tre udbredte metoder til medicinsk tatovering fjernelse er laser kirurgi, dermabrasion og excision kirurgi. Kirurgisk excision kan arbejde for meget små tatoveringer, men er ikke beregnet til at fjerne store stykker. Dermabrasio involverer anvendelsen af ​​en høj hastighed roterende slibende enhed. Ifølge MayoClinic.com, Q-switched lasere anvendes efter injektion af lokalbedøvelse er den foretrukne metode til at fjerne en tatovering. Lasere varme og splintre tatovering blæk, som derefter optages i blodbanen og udskilles fra kroppen. Tatoveringer med mange farver kan kræve behandling med forskellige lasere med forskellige bølgelængder.

 • Tags:

Posts Carousel