Kardiologer Ofte Miss Heart Fejl i Unge Atleter: Undersøgelse

  • In Default
  • October 27
  • 3 Views
  • 0 comments

Kardiologer Ofte Miss Heart Fejl i Unge Atleter: Undersøgelse

Af Jenifer Goodwin
HealthDay Reporter

Fredag, 12 august (healthday News) - Om 76 unge amerikanske atleter sammenbrud og dør af pludseligt hjertestop under træningen eller et spil hvert år, hvilket har medført nogle eksperter til at opfordre til obligatoriske elektrokardiogram at screene spillere for eventuelt fatale hjertefejl.

Men en nylig undersøgelse viste, at pædiatriske hjerte specialister ikke altid får det rigtige, når du læser disse tests, der er kendt som EKG'er.

"Hvad det gør, er tilføje endnu et lag af komplikationer og forvirring til kontroverser," siger første undersøgelse forfatter Dr. Allison Hill, en pædiatrisk bosiddende på Stanford University, hvor hun gjorde forskningen. "Ikke alene har ECGS ikke altid vise sygdomme, der kan føre til pludselig hjertedød, men folk læser dem ikke altid fortolke dem korrekt."

Under en EKG, elektroder fastgjort til brystet og lemmer måler elektriske impulser genereres som hjerteslag. EKG'er kan registrere hjerterytmen og andre betingelser, der kan forårsage hjerte til at stoppe pludseligt.

Den mest almindelige årsag til pludselig hjertedød hos unge mennesker er hypertrofisk kardiomyopati, en fortykkelse af hjertemusklen, der gør det vanskeligere at pumpe blod, sagde Hill. Andre årsager omfatter myocarditis, en betændelse i hjertet, og Wolff-Parkinson-White syndrom, som kan føre til overdrevent hurtig hjerterytme.

Denne undersøgelse viste, at pædiatriske kardiologer savnet farlige hjerte abnormiteter omkring 32 procent af tiden, og fejlagtigt diagnosticeret et hjerte abnormitet i 30 procent af tilfældene. Høje upassende sport vejledning kan skyldes fejlene, siger forskerne.

For undersøgelsen, for nylig offentliggjort online i Journal of Pediatrics, forskere spurgte 53 pædiatriske kardiologer at fortolke 18 EKG'er fra teenagere med og uden hjerte abnormiteter. I gennemsnit læger korrekt fortolkning 12,4 EKG'er.

Lægerne blev også bedt om at afgøre, om det var sikkert for barnet at fortsætte i sport. Nogle hjertefejl er mere alvorlige end andre, og som har et hjerte abnormitet betyder ikke nødvendigvis et barn kan ikke deltage i atletik.

For omkring tre fjerdedele af teenagere uden hjerteproblemer, læger
gjorde det rigtige anbefaling i at give dem den helt klart for
deltage i sport.

Blandt dem med hjertefejl, lægerne var korrekte 81 procent af tiden i begrænser sport, men i 19 procent af tilfældene, ville de have godkendt deltagelse, selv om det ville have været farligt at gøre det, sagde Hill.

"En ideel screeningstest vil have 100 procent nøjagtighed," sagde Hill, nu en pædiatrisk kardiolog på Børnehospital Boston. "I dette tilfælde, selv når EKG viste underliggende hjertesygdom, pædiatriske kardiologer var ikke altid i stand til at samle op på det."

Læger var bedre til at spotte nogle hjertefejl end andre. En del af vanskeligheden ved at læse EKG'er er, at visse farlige hjerte abnormiteter efterligne sunde ændringer i hjerter atleter, Hill noteret. En fit hjerte, for eksempel en tendens til at vokse sig større og slå langsommere, men nogle abnormiteter kan forårsage en tilsvarende ændring.

American Heart Association anbefaler ikke obligatorisk EKG screening for amerikanske unge atleter af flere grunde, det ene er cost - omkring 431 dollar baseret på Medicare refusion sats, ifølge baggrundsinformation i undersøgelsen.

I stedet AHA opfordrer konkurrencedygtige atleter til at gennemgå en medicinsk historie og fysisk eksamen hvert andet år. EKG'er er berettiget i børn med en historie af besvimelse, brystsmerter, problemer vejrtrækning, blodtryk spørgsmål eller en familie historie af tidlig hjertesygdom eller for tidlig død, siger Dr. Monica Kleinman, formand for American Heart Associations Emergency Cardiovascular Care Udvalg og klinisk direktør for den medicinske / kirurgiske intensivafdeling på Børnehospital Boston.

Kleinman sagde, at i stedet for obligatorisk EKG test, der giver automatiske eksterne defibrillatorer (AED'er) på alle skoler og ungdom sportsbegivenhed - og sikre, at folk ved, hvor de er, og hvordan du bruger dem - kan gå en længere vej til at forebygge pludselig hjertedød. Hjertestartere anvendes i forbindelse med CPR brystkompressioner at genstarte hjertet.

"At have en AED på en atletisk begivenhed er en meget effektiv måde at give et sikkerhedsnet for de atleter med risiko, der aldrig kender den, og for de omkringstående og trænere går rundt med hjertesygdom, der kan have pludseligt hjertestop," Kleinman sagde.

Flere oplysninger

ParentHeartWatch har mere på børn og pludselig hjertedød.

KILDER: Allison Hill, MD, pædiatrisk kardiologi kolleger, Børnehospital Boston; Monica Kleinman, MD, stol, Emergency Cardiovascular Care udvalg, American Heart Association og klinisk direktør, medicinsk / kirurgisk intensiv afdeling; Børnehospital Boston; Journal of Pediatrics, online, 14 jul, 2011

Sidst opdateret: 12 aug 2011

Posts Carousel