Kan Visse Foods Indflydelse inkontinens?

  • In Default
  • August 2
  • 6 Views
  • 0 comments

Kan Visse Foods Indflydelse inkontinens?

Jeg blev for nylig diagnosticeret med "fnise inkontinens" i en alder af 60. Det er et problem, jeg har sikkert haft det meste af mit liv. Men jeg har også nogle lækage med hoste og nysen. Det blev foreslået, at jeg undgår kaffe, te, og citrusfrugter. Te er et stort tab for mig. Hvor vigtigt er det, at jeg undgår disse fødevarer? Kan skære ned nogle, men ikke helt, har en effekt? Hvor hurtigt skal jeg se resultater?

- Carol, New Jersey

Hvad du har beskrevet faktisk refererer til flere forskellige typer af inkontinens. Du kan finde ud af mere om fnise inkontinens fra tidligere spørgsmål, jeg har besvaret om emnet.

Lækage med hoste og nysen er sandsynligvis en del af en separat mekanisme, som kaldes stressinkontinens. En tredje form for inkontinens, som du ikke beskrive, vedrører hastende, eller den pludselige behov for at urinere med en manglende evne til at udskyde det. Typisk er kosten ændringer menes at have den største effekt på det haster typen inkontinens; de er ikke sandsynligt, at forbedre stressinkontinens eller fnise inkontinens.

Få flere i Everyday Health Inkontinens og overaktiv blære Center.

Posts Carousel