Kan Udøver på HCG Diet gøre dig tabe sig hurtigere?

 • In Default
 • April 17
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Kan Udøver på HCG Diet gøre dig tabe sig hurtigere?  Patienter på HCG kost modtage daglige injektioner eller sublinguale dråber human choriongonadotropin. Photo Credit Jeffrey Hamilton / Lifesize / Getty Images
 • Den accepterede vægttab ligning af mindre mad plus mere motion er blevet boret ind i vores hoveder i årtier. Men et populært program kaldet HCG kost lover drastiske vægttab uden motion overhovedet. Selv om det kan synes counter-intuitive, kraftig motion på HCG kost kan faktisk langsom vægttab. Dog kan fitness-fans sikkert holde sig til en let motion rutine at holde sig i form, mens nå deres vægttab mål på HCG kost.

  Hvordan HCG Diet Works

  På HCG kost program, er Dieters gives daglige injektioner eller sublinguale dråber humant choriongonadotropin, et stof, der produceres af gravide kvinder, der sikrer fosteret modtager tilstrækkelig ernæring ved at trække energi fra fedtdepoter i tilfælde af forbrug utilstrækkelig kalorieindhold. Ifølge Dr. ATW Simeons, der først implementeret HCG til vægttab hos patienter i 1930'erne, HCG er sikkert for både mænd og kvinder og trækker fedt fra "unormale" fedtdepoter i hofter, lår, mave og boller til at brænde som energi hvis kalorie behov ikke opfyldes. For at sikre at HCG vil gå på arbejde brændende fedtdepoter, er Dieters sat på en streng diæt på 500 kalorier om dagen bestående af magert protein, grøntsager, frugt og eventuelt små mængder af fuldkorn. Dr. Simeons teoretiserede, at HCG brændte ca 1000 til 1500 kalorier om dagen udelukkende fra fedtdepoter, og at holde kalorieindtag til 500 kalorier vil medføre Dieters at tabe sig hurtigt med lidt at ingen sult eller svaghed.


  HCG og Motion

  Fordi Dieters efter HCG kost programmet tager i meget lidt kalorier, bør motion være let og nem. Mens på HCG, vil du primært være at spise protein og holde kulhydrater til et minimum. Kulhydrater er kroppens vigtigste kilde til brændstof og er særligt afgørende under lange varigheder af hjerte-kar-øvelse. Forsøg på at udøve i lange perioder uden passende kalorier, især i form af kulhydrater, kan føre til svimmelhed, udmattelse, ekstrem sult og træthed. Dr. Simeons bemærkes, at patienter, som insisterede på at udøve kraftigt, mens på programmet typisk blev meget sultne og overate, der er gået i stå vægttab eller endda førte til vægtøgning.


  Acceptable Øvelser  Kan Udøver på HCG Diet gøre dig tabe sig hurtigere?  Let motion som yoga er acceptabelt mens du er på HCG Diet. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

  De fleste programmer anbefaler let motion som spadsereture, let cykling og yoga. Disse øvelser vil hjælpe dig med at holde din muskeltonus og holde sig i form uden at bringe vægttab. Hvis du er vant til mere intens motion såsom løb eller energisk svømning, er det acceptabelt at fortsætte med motion, men skære ned på varighed. For eksempel, i stedet for at køre seks miles fem dage om ugen, køre tre miles og enten gå tre miles eller afslutte træning med nogle yoga.


  Øvelser til at undgå

  Hvis du er ny til at udøve, vil du ønsker at holde sig til kun lette øvelser, der ikke vil få dig til at brænde hundredvis af kalorier. Nu er tiden ikke inde til at begynde at træne i en 5K, medmindre du har kørt meget regelmæssigt i over to måneder. Eksperter også rådgive undgå kraftig vægtløftning, da det kan føre til udmattelse og muskeltræthed mens de er på diæt. Husk, at udøve hårdt på kun 500 kalorier per dag rent faktisk kan få din krop til at holde på fedt i stedet frigive fedt. Når du har afsluttet din runde af HCG injektioner eller dråber og har mistet en betydelig mængde af vægt, kan du genoptage din normale motion rutine. Selv efter din pause fra hårde motion, vil du sandsynligvis opleve, at udøve føles lettere i din slankere krop.

 • Tags:

Posts Carousel