Kan udøve hjælpe dig stoppe drikke?

 • In Default
 • October 26
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Kan udøve hjælpe dig stoppe drikke?  Motion kan bidrage til at løse depression i en sundere måde end at drikke. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Motion kan spille en afgørende rolle i din nyttiggørelse fra alkoholmisbrug - nogen "problem" at drikke som negativt påvirker din liv - eller fysisk afhængighed af alkohol. Regelmæssig motion kan forbedre dit humør, afværge depression og give dig en sund hobby, der ikke involverer at drikke. I mange tilfælde er der imidlertid, motion er blot ét element i en vellykket alkohol genopretningsprogram. At holde op med at drikke og forblive ædru, kan du kræve lægelig behandling, herunder medicin og / eller rådgivning, efterbehandling støttegrupper eller en bolig behandling program.

  Motion og Mood

  Folk drikker ofte alkohol til at ændre deres humør. Hvis du drikker på grund af lave stemninger, kan motion tjene som et godt alternativ til at drikke. Nogensinde hørt om "runner høje"? Tja, det er ikke kun en myte. Når du træner, din hjerne frigiver føler-gode kemikalier kaldet endorfiner, der understøtter en følelse af afslappet velvære. Fysisk aktivitet kan også fungere som en stemning booster ved at forbedre dit selvværd og selvbillede. Brug af alkohol som et antidepressivt er en taber spil - mens drikke kan give en midlertidig stemning boost, alkoholmisbrug ofte fører til depression og andre affektive sindslidelser, og selv moderat alkohol brug kan forværre allerede eksisterende depression. På den anden side kan motion hjælpe lethed og forebygge depression. Ifølge MayoClinic.com, at få mindst 30 minutters motion om dagen, tre til fem dage ud af ugen, kan forårsage betydelig forbedring i depression symptomer.


  Motion som en del af en sund livsstil

  Problemet med alkoholmisbrug eller afhængighed kræver som regel, at du ændrer dine vaner. Motion kan også bruges sammen med andre ændringer positive livsstilsændringer til at erstatte dårlige vaner - såsom at drikke - med sundere dem. Ud over at give en sund måde at bruge din tid, regelmæssig motion direkte bekæmper nogle af de kroniske helbredsproblemer forbundet med alkoholmisbrug og afhængighed. Alkoholrelaterede sundhedsproblemer for som udøver kan være gavnligt, omfatter: højt blodtryk, kræft, knogleskørhed, diabetes og hjerteproblemer. Sammen med andre sunde vaner som at få nok søvn og spise sundt, træne kan støtte din fysiske genopretning fra alkohol. Udøver socialt - for eksempel deltage i en community fodboldhold eller tage en yoga klasse - kan også hjælpe dig få venner, der nyder aktiviteter, der ikke involverer at drikke.


  Hævning fra alkohol

  Selvom motion kan være et nyttigt redskab til at hjælpe dig holde op med at drikke, kan du kræve mere end motion alene til sikkert afvænning fra alkohol. Mennesker, der er fysisk afhængige af alkohol og stoppe med at drikke pludselig kan opleve abstinenssymptomer, der spænder fra milde fysiske og psykiske symptomer til livstruende symptomer, herunder kramper og delirium tremens. Derfor, hvis du er fysisk afhængige af alkohol - hvilket betyder at du drikker meget på daglig basis, og føler dig syg, når du forsøger at stoppe - det er afgørende, at du detox i en medicinsk overvåget indstilling snarere end at forsøge at holde op på egen hånd. Med et medicinsk overvåget tilbagetrækning, vil dine vitale tegn og symptomer på tilbagetrækning overvåges nøje i en periode på op til flere dage, og du kan administreres intravenøs væske, beroligende midler og andre medikamenter til at lette dine symptomer.


  Kom og Staying Sober

  Selv hvis du ikke er fysisk afhængige af alkohol, motion er blot en af ​​mange værktøjer, du behøver for at komme og forblive ædru. Afhængig af sværhedsgraden af ​​din alkohol problem, og de faktorer, der bidrager til den, kan du bruge: behandling for underliggende psykologiske problemer, medicin som stopper alkohol cravings, en social støtte gruppe som Anonyme Alkoholikere, og / eller en bolig indlæggelse ophold. Både alkoholmisbrug og alkoholisme er komplekse forhold, som kræver mangefacetterede behandlingsmetoder. Motion kan spille en meget positiv rolle i at hjælpe dig med at få og forblive ædru, men det er afgørende, at du søge og modtage hjælp, hvis du ikke er i stand til at stoppe med at drikke på egen hånd.

 • Tags:

Posts Carousel