Kan Supplerer Hjælp Stop hårtab?


 • Kan Supplerer Hjælp Stop hårtab?  Man ser på hårgrænsen Kreditering diego cervo / iStock / Getty Images
 • Oversigt

  Hårtab er en del af en naturlig cyklus og forekommer i små mængder på daglig basis. Når overdreven hårtab opstår, kan det være fra en underliggende problem, såsom en medicinsk tilstand. Genetik spiller en væsentlig rolle, når det kommer til hårtab, og du kan have en disposition til alopeci. Der er kosttilskud, der fremmer hårvækst og kan hjælpe til at reducere hårtab, men kosttilskud er ikke en erstatning for medicinsk behandling og kan være giftige, er høje doser; rådføre sig med din læge for at diskutere eventuelle risici.


  Biotin  Kan Supplerer Hjælp Stop hårtab?  Biotin supplement Foto c-George / iStock / Getty Images

  Biotin er et vandopløseligt vitamin fra B-kompleks gruppe. Biotin er en naturlig del findes i æggeblommer, chard, romaine salat, gulerødder og tomater. Ifølge University of Maryland Medical Center, stigende biotin til 300 mcg dagligt kan fremme hårvækst. Men der er en mangel på beviser, der tyder på, at en forøgelse af biotin vil fremme hårvækst, hvis du allerede spiser de foreslåede niveauer af biotin dagligt.


  Jern  Kan Supplerer Hjælp Stop hårtab?  Kvinde holder sojabønner Kreditering Zoran Simin / iStock / Getty Images

  Jern er et vigtigt element i at bevare et optimalt helbred. Jern hjælper oxygenholdige transportprocessen og regulerer cellevækst og differentiering. En mangel på jern fra lav kostindtagelse eller medicinske tilstande, såsom anæmi eller overdreven blodtab kan føre til hårtab, ifølge American Academy of Dermatology. Jern er tilgængelig som et supplement og kan findes i fødevarer som rødt kød, indmad, muslinger, østers, fjerkræ, sojabønner, hvide bønner, linser og spinat.


  Selen  Kan Supplerer Hjælp Stop hårtab?  Selen tabletter Kreditering ErickN / iStock / Getty Images

  Selen er et spormineral, at din krop kun behov i små mængder. Dr. Elizabeth Wooton, en naturopathic læge i Plymouth, Massachusetts, bemærker, at selen og zink mangler generelt føre til hårtab fra et fald i immunforsvaret. Disse immunfunktioner hjælpe med udnyttelsen af ​​protein din krop har brug for at producere hår, arrording til MotherNature.com. Selen er en naturlig bestanddel i planter jord. Du kan naturligvis forbruge selen, når de spiser kød, korn og planter dyrket i selen-rige jord.


  Vitamin D  Kan Supplerer Hjælp Stop hårtab?  D-vitamin supplerer Foto woolzian / iStock / Getty Images

  Vitamin D er et fedtopløseligt vitamin, som ikke er til stede i mange fødevarer. Vitaminet er tilgængelig i tillæg form og fra syntese af huden fra udsættelse for ultraviolet-B-stråler. Et dyr undersøgelse udført i 2002 af University of California School of Medicine i Los Angeles rapporterede der opstod hårsækken cykling og stimuleret hårvækst i hårløse mus, når det gives doser af vitamin D-3. Dog ingen humane undersøgelser om effektiviteten af ​​vitamin D-3 for at støtte hårvækst rapporteret.


  Zink  Kan Supplerer Hjælp Stop hårtab?  Zink supplerer Foto manu10319 / iStock / Getty Images

  Zink er et vigtigt mineral og hjælper med immunforsvaret, støtte normal vækst og udvikling under graviditeten, barndommen og ungdommen, i henhold til kontoret for kosttilskud hjemmeside ved National Institutes of Health. Zink kan bidrage til at øge forringet skjoldbruskkirtel funktion, der forårsager udtynding og skørt hår og dermed fremme hårvækst, ifølge Herbs2000 hjemmeside. Østers indeholder de højeste mængder af zink per portion, men du kan også spise rødt kød, fjerkræ, bønner, nødder, fuldkorn, krabber og hummer.

 • Tags:

Posts Carousel