Kan Probiotika Reverse Eksem?

 • In Default
 • September 14
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Kan Probiotika Reverse Eksem?  Yoghurt indeholder probiotika. Photo Credit BananaStock / BananaStock / Getty Images
 • Vabler, blødning og udslæt er alle symptomer på eksem, som kan forstyrre din livskvalitet. Nogle lider af eksem henvende sig til probiotika at hjælpe med at styre symptomerne på denne fælles hud tilstand. Ifølge MayoClinic.com, har denne behandling hjulpet mindske eksem symptomer hos børn, men mekanismen er endnu ikke fuldt forstået.

  Hvad er eksem?

  Eksem er en betegnelse for beskrevne skællende udslæt på huden. Den mest almindelige form kaldes atopisk dermatitis. Årsagen til eksem er ikke fuldt forstået, men det sker først i barndommen og kan følge dig ind i voksenalderen. Det menes, at eksem er en overfølsomhedsreaktion, hvilket svarer til en allergisk reaktion. Når immunsystemet reagerer uhensigtsmæssigt på stress eller på en stimulus, kan det få huden til at reagere med kløende læsioner og inflammation.


  Hvad er probiotika?

  Probiotika er sunde former for levende mikroorganismer, der er naturligt til stede i din mave-tarmkanalen. Disse bakterier kan dø ud og kan derefter erstattes af usunde former for svampe, gær, parasitter og andre bakterier, der forstyrre homeostatiske balance i dine tarme. Supplerende probiotika er naturlige bakterier, der kan erstatte skadelige bakterier; dette kan forbedre funktionen af ​​dit immunforsvar. Dette er en mulig forbindelse mellem immunfunktion og eksem. Probiotika findes i kosttilskud eller fødevarer såsom yoghurt, fermenteret mælk, ugæret mælk, miso, nogle saft og soja drikkevarer, ifølge Mayoclinic.com.


  Probiotika og eksem

  Ifølge National Center for komplementær og alternativ medicin, har probiotika vist, at de kan hjælpe atopisk dermatitis hos børn og andre forhold i tarmen. Den tilføjer, at der er behov for mere forskning for at bestemme, hvordan det sker, og hvorvidt en placebo-effekt kan være ansvarlig. MayoClinic.com tilføjer, at hos børn, kan probiotika behandle og endda forebygge eksem. Spørg din læge for at sikre kosttilskud er rigtige for dig, før du føjer dem til din kost.


  Overvejelser

  PubMed Sundhed, at eksem er blevet mere almindeligt og som et resultat, er forskningen kæmper for at indhente det forsømte. Fordi det nøjagtige årsag er ukendt, ingen behandling synes at fuldt styre symptomerne. Det kan være relateret til genetik, de fødevarer, du spiser og eventuelle allergier, du måtte have. Probiotika er naturlige stoffer, der generelt betragtes som sikre. De kan derfor hjælpe din tarmkanalen og immunsystemets funktion bedre, hvilket kan hjælpe dine symptomer.

 • Tags:

Posts Carousel