Kan Olive Leaf Extract Hjælp med vorter?

 • In Default
 • April 13
 • 38 Views
 • 0 comments

 • Kan Olive Leaf Extract Hjælp med vorter?  Oliven blade ekstrakt kan hjælpe med at behandle visse typer af vorter. Photo Credit olive billede ved G.g1 fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Vorter kan være grimme irritationer på forskellige dele af din krop. Ifølge University of Maryland Medical Center, vorter er små hud vækstrater forårsaget af en virusinfektion i hudens øverste lag og har normalt smertefri og uskadelig. Placeringen af ​​vorten kan normalt afgøre, hvilken type vorte det er. Olivenbladsekstrakt kan være nyttige i behandling af visse vorter; Det anbefales dog, at du taler med din læge, før du bruger oliven blade til at behandle dem.

  Typer

  Vorter er forårsaget af human papillomavirus og er smitsom. De kan spredes ved person-til-person, kontakt og kan tage op til seks måneder til at udvikle sig efter din udsættelse for virus, ifølge MayoClinic.com. Plantar vorter udvikle sig på fodsålerne, som regel på hælene eller kugler i fødderne, hvor den mest trykket er. Almindelige vorter kan forekomme overalt på kroppen; men de er mere almindelige på hænder. Kønsvorter kan vises på eller i nærheden det genitale område såvel som inde i vagina eller anus. Vorter, der vises på forsiden eller bagsiden af ​​hænderne betegnes som flade vorter. Disse vorter er normalt glattere og mindre end andre typer af vorter.


  Olive Leaf Extract

  Brugen af ​​oliven blade ekstrakt til medicinske formål begyndte i det gamle Egypten for længe siden. Siden da har denne urt blevet anvendt til at bekæmpe infektioner, sænke blodtrykket, arthritis og visse autoimmune sygdomme. Desuden oliven blade indeholder svampedræbende, antivirale og antibakterielle egenskaber, der kan være nyttige i behandling af visse typer af vorter.


  Anvendelser

  Olivenblad fås i ekstrakt og kapselform. For at bruge denne urt til behandling vorter, University of Maryland Medical Center foreslår at tage 250 til 500 mg af standardiserede oliven blade ekstrakt en til tre gange om dagen for at hjælpe immunforsvaret og antiviral aktivitet. UMMC rådgiver også, at en urtete kan infunderes fra oliven blade.


  Bivirkninger

  Olivenbladsekstrakt anbefales ikke til kvinder, der kan være gravid eller ammer. Denne urt kan have negative virkninger på effekten af ​​visse medikamenter og kan føre til diarré, hovedpine, udslæt og flulike symptomer. Derudover kan oliven blade ekstrakt har en effekt på blodets evne til at koagulere. Det opfordrede til, at du taler med en læge, før du bruger denne urt til behandling af enhver helbredstilstand.

 • Tags:

Posts Carousel