Kan Kost Soda Årsag High Blood Sugar?

 • In Default
 • February 8
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Kan Kost Soda Årsag High Blood Sugar?  Manglen på kulhydrater i kosten sodavand betyder det ikke vil forårsage en blodsukker respons. Photo Credit George Doyle / Stockbyte / Getty Images
 • Uanset om du er en diabetiker, der er på vagt om at overvåge dit blodsukker eller nogen, der er omhyggelig med at undgå blodsukker pigge på grund af hvordan de påvirker din energi, det er sikkert at inkludere kost soda i din kost. I modsætning til traditionelle varianter af sodavand sødet med sukker, er kost soda ikke indeholder kulhydrater og vil ikke forårsage højt blodsukker.

  Ingen Blood Sugar Reaction

  Kost soda produkter er sødet med kunstige sødemidler såsom aspartam, sucralose og acesulfam kalium. Disse sødemidler er et alternativ til sukker og ikke blot resultere i drikken med nul eller meget få kalorier, men også nogen kulhydrater. Manglen på kulhydrater i din kost soda betyder drikken selv vil ikke forårsage dit blodsukker til at stige. Disse drikkevarer er en skarp kontrast til de traditionelle former for sodavand, hvilket forårsager en hurtig stigning blodsukker.


  Overvej din kost

  Selvom din kost soda ikke vil resultere i en stigning i dit blodsukker, være varsomme med snacks, du spiser, mens du nyder din drink af valg. Snacks såsom pommes frites og kiks, trods ikke smage overdrevent søde, rangerer højt på det glykæmiske indeks. Denne rangordning betyder, at de forårsage en hurtig stigning blodsukker, hvilket kan være problematisk, selvom du ikke er diabetiker. En hurtig stigning i dit blodsukker hurtigt resulterer i en hurtig blodsukker falder, hvilket kan gøre du føler dig sulten og træt.


  Problemer af Diet Soda

  Selvom kost soda ikke vil medføre en stigning i dit blodsukker, er der tegn på, at regelmæssigt herunder kunstige sødestoffer i din kost kan spille en skadelig rolle i dit helbred. Ifølge en 2013 artikel i "Cell Press" tidsskrift af Susan Swithers, en forsker en Purdue University, kan kunstige sødestoffer øge din risiko for vægtøgning, diabetes og hjerte-kar-sygdom. Artiklen analyserede talrige medicinske undersøgelser, der teoretiseret, at kunstige sødestoffer forstyrre din krops typiske reaktion på indtagelse af glukose.


  Spring Diet Soda

  Trods kost soda ikke påvirker dit blodsukker, er det ideelt til at begrænse dit indtag af denne drik. Kost soda giver ingen næringsværdi. I stedet, drej til vand. Ikke alene er det ikke påvirker dit blodsukker eller indeholder kalorier, men det er også holder din krop hydreret. Begræns dit indtag af frugt juice, da det er fyldt med kalorier og sukker.

 • Tags:

Posts Carousel