Kan Koffein Årsag sprængte blodkar?


 • Kan Koffein Årsag sprængte blodkar?  Personer med lys hud er mere tilbøjelige til at vise ødelagte kapillærer på deres ansigt. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Tiny vener eller sprængte blodkar, især i ansigtet, kan være nedslående at have. De optræder ofte på næsen og kinderne i et mønster, som er mærkbar for andre. Selvom almindelige, især for folk, der er lys i huden, eller som har at trodse elementerne ofte, er der ingen grund til sprængte blodkar. Kostvalg, herunder drikke koffeinholdige drikkevarer, kan være en af ​​de grunde, du har denne tilstand. Se din læge eller hudlæge for at bestemme den bedste behandlingsforløb.

  Identifikation

  Sprængte blodkar er blodkar, der er blevet brudt eller utætte blod. De er som regel lille, tynd, rød eller lilla i farven, og findes oftest på næse, kinder og ansigt, ifølge Frankie Avalon Wolfe, Ph.D., i sin bog "The Complete Idiot Guide til Being Vegetarisk." Når huden er sart, lys i farve eller udsat for elementerne, er det mere modtageligt for kapillær skader. Kost påvirker også styrke og sundhed kapillærer.


  Koffein

  Ifølge registreret diætist Lilah Al-Masri i bogen "100 Spørgsmål og svar om Sports Nutrition og Motion," koffein er den mest udbredte psykoaktive stof, der anvendes i verden. Ikke alene er koffein fundet i drikkevarer, herunder kaffe, te, cola og energidrikke, men det findes også i chokolade, aspirin og andre receptpligtig medicin. Det er en krystallinsk alkaloid, der udløser det centrale nervesystem, hvilket medfører en følelse af at være vågen og opmærksom. Kapillærer del af nervesystemet.


  Impact

  Ifølge Dr. Dennis Gross i sin bog "Din Future Face," koffein påvirker kroppen på mange måder, herunder forårsager sprængte blodkar. Dette sker, fordi koffein stimulerer blodgennemstrømningen og engorges vener, hvilket kan få dem til at knække. De kapillærer i dit ansigt er nogle af de mest følsomme i din krop og er de mest modtagelige for brud. Desuden kan dehydrering og stimulering af stresshormoner forårsaget af koffein har en negativ indvirkning på din overordnede hudens sundhed.


  Overvejelser

  Sprængte blodkar kan skyldes andre kosten bekymringer udover koffein, herunder for meget alkohol eller ikke nok bioflavonoider. Check med en hudlæge for at afgøre, hvad der forårsager din sprængte blodkar. Selv hvis koffein ikke påvirker din hud, kan det have andre negative konsekvenser, hvis du indtager for meget, herunder nervøsitet, hurtig hjertebanken eller søvnløshed. Derfor kan skære ned på koffein forbedre din generelle sundhed.

 • Tags:

Posts Carousel