Kan jeg tage Whey Protein & Prednison?

 • In Default
 • March 25
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Kan jeg tage Whey Protein & Prednison?  Prednison er en medicin, der har interaktioner med flere andre kosttilskud og medicin. Photo Credit Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Valleprotein er en øvelse supplement bruges af sportsfolk og bodybuildere til at fremme muskelvækst. Fordi det er et naturligt forekommende kilde til protein, valle generelt betragtes som sikre af de fleste brugere, men de biologiske forandringer anlagt den ved dette tillæg kan få det til at have negative interaktioner med nogle medikamenter. Prednison er en potent medicin, der også kan have negative bivirkninger. Når du tager prednison eller anden medicin, skal du kontakte din læge, før du tager et supplement såsom valleprotein.

  Whey Protein Oversigt

  Valle er et let absorberes komplet protein findes i mælk, og er et biprodukt af ostefremstilling. Tillægget er alment tilgængelige i pulverform. Under en træning, er brændstofreserver af dine muskler forarmet og der er behov for store mængder protein til at genopbygge og reparere beskadigede muskelfibre. Valleprotein er en rig kilde til forgrenede aminosyrer, som hurtigt kan nedbrydes og bruges af kroppen. Ud over sin muskeltræning fordele, bodybuilding hjemmeside Muskel og styrketræning, at valle kan øge den samlede stofskifte og styrke immunsystemet. Fordi det er afledt af mælk, bør folk med mejeri allergi ikke bruge valleprotein.


  Prednison Basics

  Prednison er et kortikosteroid anvendes til at reducere inflammation. Alvorlige allergier, gigt, multipel sklerose, lupus og visse former for kræft er alle behandlet med prednison. Prednison kan forårsage en række bivirkninger, der kan omfatte opkastning, muskelsvaghed og ekstreme humørsvingninger. Metaboliske ændringer, som påvirker fedtfordeling kan også forekomme. Den nøjagtige dosering af prednison afhænger af individuelle sager. Det bør kun tages under ledelse af en læge.


  Interaktion Information

  Prednison har dokumenteret interaktioner med mange andre medikamenter, i henhold til medicin henvisning website Drugs.com. Der er ingen børsnoterede interaktioner mellem valleprotein og prednison. Men negative bivirkninger er stadig muligt, når man kombinerer eventuelle tillæg og medicin.


  Mulige komplikationer

  Fordi både prednison og valleprotein kan forårsage metaboliske ændringer, er det muligt, at virkningerne vil blive forøget ved anvendelse i kombination. Mayo Clinic advarer om, at der bør udvises forsigtighed ved brug af valleprotein mens nogen medicin, herunder prednison, fordi medicinen kan binde til proteinet i dit system og ændre niveauet af medicinen. Altid konsultere din læge, før du begynder enhver form for tilskud.

 • Tags:

Posts Carousel