Kan jeg give min 8 måned gammel baby sødmælk?

 • In Default
 • January 6
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Kan jeg give min 8 måned gammel baby sødmælk?  Du skal vente, indtil dit barn er et år gammel, før de giver ham sødmælk. Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • Med den tid, dit barn slår otte måneder gammel, har du set ham vokse meget. Han er begyndt at udforske verden en hel del, og hans kost har ændret sig sammen med sin personlighed og fysiske færdigheder. Som dit barn fortsætter med at vokse, kan du spekulerer på, om det er okay at give ham sødmælk i stedet for modermælk eller modermælkserstatning.

  Din baby på 8 måneder

  8 måneder er dit barn virkelig begynder at forstå sine omgivelser. Hun kan genkende sit eget navn, og kan udvikle en særlig tilknytning til dig, til det punkt, at hun ikke ønsker at blive holdt af andre. Hun er også i stand til at komme rundt bedre end nogensinde. Hun kan sandsynligvis sidde op uden hjælp, og hun kan være i stand til at kravle eller cruise rundt på møblerne. Alt dette flytte rundt kan gøre du tror, ​​hun er klar til sødmælk.


  Sødmælk

  Selvom dit barn modnes hastigt, bør han ikke have sødmælk, når han er 8 måneder gammel. Dette er fordi hans mave stadig modnes og kan ikke fordøje de proteiner, der findes i sødmælk. Men han kan stadig have sin sædvanlige modermælk eller modermælkserstatning, og bør fortsætte med at gøre, da det er en af ​​hans vigtigste kilder til ernæring. Desuden kan han også drikke vand eller fortyndet frugtsaft.


  Regelmæssige Fodring

  Med den tid, dit barn er 8 måneder, er det sandsynligt, at hun er begyndt at have færre fodringer om dagen. Hun kan også have mindre flydende ved hver fodring, end hun gjorde for et par måneder siden. Dette er fordi hun er ved at blive næring fra andre kilder, især spædbarn korn og purerede frugter og grøntsager. Mens disse fødevarer ikke kan erstatte hendes regelmæssige fodringer, er de begyndt at tage en mere fremtrædende rolle i hendes kost.


  Table Foods

  Omkring 8-måneders mærket, kan du begynde at indføre tabellen fødevarer i dit barns kost. Tabel fødevarer er de samme fødevarer, du spiser, omend i en meget mindre form og uden nogen form for krydderier, der kan forårsage dit barn til at få en reaktion. Når hun bliver vant til at spise tabel fødevarer, kan du give dem til hende i stedet for de jarred frugter og grøntsager hun har få. Denne introduktion af tabellen fødevarer kan yderligere skæres i dit barns indtag ved fodring tid.


  Beyond 8 Måneder

  Dit barns beherskelse af tabellen fødevarer er den sidste større fodring-relaterede milepæl i hans første år. Ved den tid, han er et år gammel, vil han endelig være i stand til at drikke sødmælk. På det tidspunkt hele hans kost vil bestå af sødmælk, juice og tabel fødevarer.

 • Tags:

Posts Carousel