Kan jeg få Runner ben ved walking?


 • Kan jeg få Runner ben ved walking?  Gåture øge effektiviteten af ​​dit hjerte og lunger, øger din energi og lindrer stress. Photo Credit BananaStock / BananaStock / Getty Images
 • Prale tonet kalve og lår, er løbere ben eftertragtet af de fleste atleter. Walking, hvilket er en lav intensitet øvelse, der ofte bruges som en erstatning for drift, virker mange af de samme muskler. I dette tilfælde betyder den samlede intensitet af øvelsen ikke noget, som det er muligt at få disse slank runner ben gennem walking.

  Biomekanik af øvelserne

  Både løb og gang brug tre vigtigste muskelgrupper i benene. Hamstrings, quadriceps og bagdelen muskler støtter bevægelsen af ​​fremdrift din krop frem ved at sætte den ene fod foran den anden. Den største forskel mellem de to øvelser er virkningen og intensitet. Løb er en stor effekt, høj intensitet øvelse på grund af den indsats, der udøves, og den kraft din krop absorberer. Gåture ikke kræver så meget arbejde eller kraft, gør det en lav-effekt, lav intensitet øvelse.


  Videnskabelig Konklusion

  En undersøgelse foretaget af Kotaro Sasaki ved University of Texas fandt, at musklerne støtter fremdrift på en lignende måde i gang og løb, konkluderede, at du kan udvikle runner ben fra at gå. Det er vigtigt at bemærke, at løbere udvikler tonet quadriceps, hamstrings og bagdelen muskler ved dunkende ud miles efter miles. For vandrere at opleve de samme fordele, skal de logge lignende kilometertal.

 • Tags:

Posts Carousel