Kan Gravide kvinder spiser Brombær?

 • In Default
 • October 14
 • 218 Views
 • 0 comments

 • Kan Gravide kvinder spiser Brombær?  Brombær er ikke sande bær. Photo Credit Digital Vision. / Digital Vision / Getty Images
 • Brombær er små frugter, der består af bittesmå lommer kaldes drupelets ifølge lærebogen "Biologi:. Livet på Jorden med Fysiologi" Ligesom hindbær, er de ikke sande bær og kaldes aggregerede frugter. De indeholder store mængder af fibre, vitamin C og andre vigtige næringsstoffer. Så længe brombær er ren, frisk og fri for pesticider, de er sikre for gravide kvinder.

  Brombær og graviditet

  Brombær er sikre under graviditet, så længe gravide tager normale forholdsregler fødevaresikkerhed. Vask brombær før du spiser dem og undgå at plukke bær fra buske, medmindre du voksede bushen selv. Pesticider og gødningsstoffer, der anvendes på brombær kan øge risikoen for fosterskader, ifølge neurolog Lise Eliot, men når brombær er korrekt vaskes der ikke er nogen risiko. Undgå at spise forslidt bær, som har en tendens til at skrumpe eller udvikle mug. Disse kan forårsage mavesmerter og madforgiftning.


  Blackberry Næringsstoffer

  Brombær giver flere vigtige næringsstoffer og vitaminer, som kan bidrage til en sund graviditet. De indeholder cirka 21 procent af den anbefalede daglige tilførsel af fiber, ifølge "Biologi:. Livet på Jorden med Fysiologi" Fiber bidrager til den generelle sundhed og velvære og kan hjælpe med forstoppelse. De indeholder også omkring 10 procent af den anbefalede daglige tilførsel af folat. Folat er af særlig betydning for gravide kvinder, fordi det hjælper med at forhindre flere fødselsdefekter og nedsætter hastigheden af ​​abort, ifølge Eliot. Andre vigtige næringsstoffer i brombær omfatter vitamin C, vitamin K og kalium.


  Brombær og Energi

  Gravide kvinder ofte føler træg, især sent i graviditeten. Frugter såsom brombær er en vigtig kilde til energi. Børnelæge William Sears anbefaler, at gravide kvinder spiser 5-6 portioner af frisk frugt dagligt. Frugt øger energi, er fedtfattig og natrium og kan støtte i fosterudviklingen hjernen.


  Foods skal undgås

  Gravide kvinder ofte føler sig forvirret af den svimlende vifte af ting at undgå. Generelt er der kun nogle få fødevarer kvinder bør undgå under graviditet. Disse omfatter bløde oste, kødpålæg, rå æg og alkohol. Mens spise fisk en gang om ugen er fint, store mængder af nogle fisk, især tun og laks, kan udsætte et foster under udvikling for kviksølv. Kontakt din læge for yderligere kostanbefalinger.

 • Tags:

Posts Carousel