Kan fiskeolie lindre smerter?

  • In Default
  • March 19
  • 9 Views
  • 0 comments

Kan fiskeolie lindre smerter?

Jeg har bursitis i min skulder, og min læge fortalte mig at tage fiskeolie. Han sagde, at det kunne give mig nogle forholdsregler. Kan det virkelig hjælpe? Og hvis ja, hvordan fungerer det?

- Renee, New Jersey

Ja, fiskeolie kan hjælpe med at lindre smerten ved bursitis, som er betændelse i en bursa; bursae er væskefyldte blærer, der, når de arbejder korrekt, hjælper vores muskler og sener bevæger smertefrit. Når inflammation er til stede, men du føler smerte, når der udøves slimsækken enten flytter eller har presset på den.

Inflammation er associeret med produktion af et stort antal kemiske forbindelser, herunder en gruppe kaldet prostaglandiner. Nogle af disse prostaglandiner fremme inflammation i kroppen, mens andre formindske den. Fiskeolier indeholder høje koncentrationer af omega-3 fedtsyrer, som har vist sig at ændre balancen af ​​disse prostaglandiner, der øger inflammation til dem, der mindsker det.

Forskning både i laboratoriet og i mennesker viser, at omega-3 fedtsyrer, ikke kun kan reducere laboratorie testresultater for inflammation, men også mindske symptomer på betændelse i forbindelse med gigt og bursitis.

Visse fisk, såsom laks og andre koldtvands fisk, er rige på omega-3 fedtsyrer. Spise disse fødevarer er den foretrukne metode til at øge dit indtag. Hvis du ikke kan lide smagen af ​​fisk, kosttilskud er et acceptabelt alternativ, og har vist sig at lindre symptomer så godt. En typisk dosis er sædvanligvis mellem en og to gram om dagen. Bivirkninger kan omfatte en fiskeagtig smag i munden og dårlig ånde. Fiskeolier kan også føre til en øget tendens til at bløde, så du skal advare din læge, hvis du beslutter dig for at prøve disse kosttilskud. Mens jeg ikke kan garantere, at fiskeolie vil hjælpe din bursitis, er der mange fordele ved at øge dit indtag af omega-3 olier, og jeg bestemt tilslutte din læges anbefaling.

Få flere i Everyday Health Pain Management Center.

Posts Carousel