Kan Eating Druer Hjælp mig tabe sig?

 • In Default
 • January 3
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Kan Eating Druer Hjælp mig tabe sig?  Druer gøre en nærende lavt kalorieindhold snack. Photo Credit Jupiterimages / Creatas / Getty Images
 • Spise flere grøntsager og frugter, såsom druer, kan hjælpe dig med at tabe, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "The American Journal of Clinical Nutrition" i juni 2009. Mens druer er ikke et mirakel mad og spise druer på deres egen vundet 't forårsage vægttab, kan de hjælpe fylde dig op, så du ikke spiser så meget af andre fødevarer, der er højere i kalorier.

  Lavt fedtindhold, lavt kalorieindhold, næringsstof tæt

  Du kan spise en hel kop druer til kun 62 kalorier. Dette beløb af druer kun indeholder spormængder af fedt, så de gør en perfekt snack til folk på en fedtfattig kost. Spise en kop druer vil også give dig vigtige næringsstoffer, herunder 17 procent af den daglige værdi for vitamin K, som du har brug for dit blod for at kunne størkne.


  Lav i Energi Density

  Da druer består af 81 procent vand, de er lave i energitæthed, hvilket betyder at de ikke indeholder mange kalorier per gram. Fødevarer, der er lav i energitæthed kan hjælpe dig med at opretholde en sund vægt eller tabe sig, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, da du kan bruge dem til at fylde op uden at gå over dine daglige kalorier. Det er mængden af ​​mad, du spiser, der fylder dig op, ikke mængden af ​​kalorier.


  Brug Grapes at erstatte mindre-Sunde fødevarer

  Nøglen til at bruge druer til at hjælpe med vægttab er at handle andre højt kalorieindhold fødevarer for druer. Prøv at spise frosne druer som en sød behandler efter måltider i stedet for din typiske dessert, snack på en kop druer og en skive eller to af fedtfattig ost i stedet for spise chips og dip eller en anden junkfood eller starte din frokost med en frugtsalat at hjælpe dig med at spise mindre af din mere energi-tætte entree.


  Betydningen af ​​portionsstørrelse

  Mens druer er ikke en højt kalorieindhold mad, hvis du spiser for meget af dem, eller andre fødevarer, vil du ikke tabe. Nøglen til vægttab er at forbruge færre kalorier end du forbrænder i løbet af dagen. Hver underskud 3.500-kalorie du skabe resultater i en 1 pund vægt tab. Stick med en kop druer i stedet for at spise hele bundtet, og begrænse dit portionsstørrelse af andre fødevarer så godt, der sigter mod at spise 500 til 1.000 kalorier mindre hver dag. Dette vil hjælpe dig tabe 1 til 2 pounds per uge, hvilket er et sundt vægttab mål.

 • Tags:

Posts Carousel