Kan du tage Melatonin Med Ambien CR?


 • Kan du tage Melatonin Med Ambien CR?  Dårlig søvn kan forlade dig fange lur den næste dag og på udkig efter måder til at sove bedre. Photo Credit kvinde sovende billede ved Forca fra Fotolia.com
 • En søvnforstyrrelser eksisterer, når du har en lavere kvalitet af søvn, der resulterer i nedsat funktion eller unormal søvnighed. Melatonin og Ambien CR er stoffer, der anvendes til at fremme søvn. Din krop naturligt producerer melatonin, og du kan også købe en syntetiseret udgave af stoffet. Ambien CR, på den anden side er en rent syntetisk stof.

  Melatonin

  Melatonin er et hormon. Pinealkirtlen er den del af hjernen, der gør melatonin. Melatonin kan hjælpe din krop bestemme, hvornår det skal gå på vågeblus, og hvornår det skal vågne op. Melatonin er derfor betragtes som et stof, der kan modulere kroppens døgnrytme. Melatonin i kroppen er typisk lav i løbet af dagen, men øges under søvn. Ifølge Mayo Clinic, er melatonintilskud ofte anvendes til behandling af søvnproblemer. Eksempler på søvnproblemer omfatter jetlag, skifteholdsarbejde-arbejde lidelse, søvnløshed, og forsinket søvn fase uorden.


  Ambien CR

  Ambien CR er det kommercielle navn af lægemidlet zolpidem. CR står for kontinuerlig frigivelse. Food and Drug Administration godkendt Ambien CR til behandling af søvnløshed. Ifølge den ordinerende oplysninger, i modsætning til benzodiazepiner, Ambien CR er mere selektiv, har en kortere halveringstid og er mindre vanedannende. Typiske bivirkninger af lægemidlet omfatter hovedpine og næste dag træthed og svimmelhed. Hverken gravide eller ammende kvinder eller børn bør bruge Ambien CR.


  Zolpidem og Melatonin i Daytime Sleep

  Det er muligt at kombinere melatonin med lave doser af zolpidem kan drage fordel af de unikke egenskaber ved begge. Nemlig fremme sund søvn uden at øge svækkelser ses med højdosis zolpidem. En undersøgelse rapporteret i fra december 2008 "Menneskelig Psychopharmacology" ikke fundet nogen somnogenic fordele ved at kombinere melatonin 5 mg med lave doser af zolpidem (5 og 10 mg). Således forekommer melatonin 5 mg at have nogle fordele i forhold zolpidem 20 mg i form af post-søvn ydeevne virkninger. Studiet specifikt undersøgt reaktionstider og hukommelse tilbagekaldelse patienter dagen efter indtagelse af zolpidem og melatonin.


  Zolpidem og Melatonin Interaktion

  En undersøgelse rapporteret i fra december 2008 "Menneskelig Psychopharmacology" fandt også, at den kombinerede brug af melatonin og nonbenzodiazepine hypnotika såsom zolpidem kan resultere i en forbedring af sedation og svækkelse af hukommelsen, koordination og opmærksomhed. Undersøgelsen fandt endvidere, at en forlænget frigivelse form af melatonin ikke forringe forestillinger på eventuelle kognitive opgaver. Tværtimod zolpidem væsentligt forringet psykomotorisk og køreegenskaber på en time og fire timer efter dosering. Disse nedskrivninger blev forværret ved at kombinere Ambien CR med melatonin.

 • Tags:

Posts Carousel