Kan du spise æg på en Gluten-fri, Kasein-fri kost?

 • In Default
 • January 18
 • 72 Views
 • 0 comments

 • Kan du spise æg på en Gluten-fri, Kasein-fri kost?  Æg kan spises på faste bruttoinvesteringer kost. Photo Credit Tharakorn / iStock / Getty Images
 • Den glutenfri, kasein-fri kost eller faste bruttoinvesteringer, er en speciel kost, der kræver omhyggelig planlægning og lære en ny måde at spise. En faste bruttoinvesteringer kost fjerner alle kilder til gluten eller kasein fra kosten. University of Virginia Health System foreslår møde med kvalificeret ernæring professionel til at lære, hvad fødevarer og tilsætningsstoffer for at undgå for din særlig kost. At lære at følge den faste bruttoinvesteringer kost kan være overvældende, indtil youâ € ™ ve mestrer hvilke fødevarer at spise og hvilke at undgå. Æg er en god kilde til protein og kan nydes af folk på denne diæt.

  Kost Basics

  Glutenfri, kasein-fri diæt bruges af forældre til børn med autisme. Fordele ved kost for autisme er anekdotiske; Den Børnebyerne € ™ s Hospital i Minnesota bemærker imidlertid, at fjerne gluten og kasein fra kosten kan hjælpe med autisme symptomer. Folk allergiske eller følsomme over for gluten og kasein proteiner kan også følge de faste bruttoinvesteringer kost.


  Kasein og gluten

  Kasein og gluten er proteiner. Gluten findes i hvede, byg og rug. Produkter fremstillet af disse kerner også indeholde gluten. Gluten er bindende egenskaber og kan findes i krydderier og fortykningsmidler, der anvendes i kommercielt tilberedte fødevarer. Kasein er et protein der findes i mælk og mejeriprodukter. Gluten og kasein kan være svært at undgå, hvis du stole på kommercielt forarbejdede fødevarer som en vigtig del af din kost. Æg indeholder ikke gluten eller kasein, selvom nogle retter, der indeholder æg kan have begge dele, afhængigt af ingredienser.


  Foods skal undgås

  Når du vælger æggeretter, er det vigtigt at være opmærksom på alle de ingredienser, hvis du er på en faste bruttoinvesteringer kost.

  Fødevarer fremstillet med gluten korn eller mælk skal undgås, mens den faste bruttoinvesteringer kost. Kommercielt forarbejdede fødevarer er stærkt afhængige gluten-baserede mel. Almindelige fødevarer som brød, pasta, pizza crust, bagværk, kiks, nogle snacks og chips og pakkede krydderier indeholder gluten. Tilsætningsstoffer, ligesom hydrolyseret vegetabilsk protein og modificeret stivelse mad, kan også indeholde gluten.

  Casein er et mælkebaseret protein. Produkter fremstillet af mælk skal undgås, ligesom is, yoghurt, smør og ost. Produkter fremstillet af mælk, som budding, flødeskum og halvdelen og halvdelen også indeholde kasein. Nogle fødevaretilsætningsstoffer indeholder også casein, ligesom valle, caseinat, og lactat.


  Fødevarer at spise

  Hele, naturlige fødevarer, som æg, der ikke indeholder mælk eller gluten-korn, er sikre at indtage på faste bruttoinvesteringer kost. Friske frugter og grøntsager er sikre at spise på faste bruttoinvesteringer kost. Korn som brune og vilde ris, majs, hirse, amaranth, quinoa og tapioka er sikre valg, sammen med mel fremstillet af disse korn. Hjemmesiden Talk About Hærdning Autisme anbefaler at vælge friske, uforarbejdede, unseasoned kød som oksekød, svinekød og fjerkræ. Forarbejdet kød som hotdogs og frokost kød kan indeholde gluten eller kasein tilsætningsstoffer. Mejeriprodukter erstatninger er tilgængelige til at erstatte standard mejeri. Mælk lavet af mandler, hamp, kartofler, ris og kokos er sikkert for de faste bruttoinvesteringer kost.

 • Tags:

Posts Carousel