Kan du miscarry & stadig være gravid med en anden baby?

 • In Default
 • November 30
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Kan du miscarry & stadig være gravid med en anden baby?  Miscarrying en baby, mens de andre overlever kan være en følelsesmæssig udfordring. Photo Credit Brand X Pictures / Brand X Pictures / Getty Images
 • Abort, eller død af et barn i livmoderen, er en af ​​de værste frygt for en vordende mor, og desværre en fælles begivenhed. Ifølge den amerikanske Graviditet Association, så mange som en fjerdedel af alle anerkendte graviditeter ender i abort. Hvis du er gravid med tvillinger eller højere ældre multipla, er det muligt at miscarry bare en baby og forblive gravid med de andre.

  Vanishing Twin Syndrom

  Vanishing Twin syndrom er betegnelsen på en multipel graviditet, der går skævt, oftest i det første trimester. Et barn ikke udvikler i samme takt som de andre, og vævet af de mindre udviklede barn reabsorbs ind i din livmoder, nogle gange før du selv indse, du var gravid med tvillinger i første omgang. Den anden foster regel fortsætter med at vokse og udvikle sig hensigtsmæssigt gennem hele drægtighedsperioden. Kvinder ældre end 30 år har en højere risiko for at opleve forsvindende twin syndrom end yngre mødre. Nogle kvinder ikke viser nogen tegn på problemer, mens andre oplever kramper og blødning i overensstemmelse med abort.


  Late-Graviditet Loss

  Abort af en baby i en multipel graviditet er stadig muligt efter første trimester. Tab senere i graviditeten kan stadig betragtes forsvindende twin syndrom, men det er sjældent. Jo mere sandsynligt grund for dig at mislykkes ét foster, mens de resterende gravid med den anden er en abnormitet af moderkagen eller navlestrengen, eller en forstyrrelse i barnets, der bliver fatal. Den nøjagtige karakter af abort vil bestemme hvordan graviditet skrider frem; kan du blive sat på sengeleje at beskytte de resterende barnet så meget som muligt, indtil din forfaldsdagen.


  Reduktion

  Reduktion af en graviditet er ikke en abort i snæver forstand; barnløst betyder, at dit barn er død spontant uden handling fra din side. Reduktion, er imidlertid en sag, hvor du måske har besluttet at fjerne ét foster fra livmoderen før levedygtighed på grund af en medicinsk tilstand, der ikke vil tillade barnet at overleve ved fødslen. Reduktion udføres også af nogle læger i de sjældne tilfælde, at du forventer højere ordens multipla.


  Følelsesmæssige sundhed

  Den sorg du føler at have aborteret én baby kombineret med den glæde du oplever at vide, at den anden fosteret er stadig trives, kan være svært for forældre-til-være at udholde. De følelser, du oplever på begge sider af spektret på én gang synes diametralt modsatte af hinanden, men forvisset om, at denne tid af forvirring må forventes, og i din situation, helt normalt. Støtte fra din familie, venner og måske en åndelig leder eller rådgiver kan hjælpe dig gå igennem dine følelser og sørge for barnet, du mistede, og samtidig opretholde håb og lykke som du venter fødslen af ​​dit overlevende barn.

 • Tags:

Posts Carousel