Kan du Kog svinekød Loin i en taske?

 • In Default
 • January 9
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Kan du Kog svinekød Loin i en taske?  Den første registrering af svinekød brug datoer til 7000 f.Kr. Kreditering Eising / Photodisc / Getty Images
 • I 1525 blev der hogs introduceret til Nordamerika. Svinekam er blot en af ​​de mange nedskæringer populære på amerikanske middagsborde. Svinekød stege eller lænd, kommer fra området lige under ribbenene i svinet. Ved hjælp af en ovn pose til at tilberede din svinekam reducerer typisk tilberedningstiden - og gør din oprydning let.

  Egenskaber

  Ved hjælp af en ovn pose giver dig mulighed for at tilberede mad uden alle rod fra pan dyppelse. Den varmebestandige taske fanger saft fra svinekød, så de ikke holde fast i din pande. Med dyppelse indesluttet i posen, er væsken ikke fordampe. Fordi kød kokke i sine egne safter, din færdige lænd er fugtig og bud frem for tør.


  Udvalg

  At vælge den rette størrelse ovn taske er afgørende. Svinekam spænder i størrelse fra 2 1/2 til mere end 10 pounds. Ovn poser også komme i forskellige størrelser. En lille svinekam kan lave mad i en stor ovn taske. For tungere nedskæringer, så brug en pose, der er udpeget til stegning kalkuner. Når du indstiller stegen i posen, skal pasform være rummelig. Poserne vil udvide, mens svinekød kokke og fugt former. Posen kan ikke spredes ud, hvis den er for lille. Dette kan interferere med tilberedningen.


  Mel

  Mel eller mel erstatning, ligesom majsstivelse, er et centralt element, når du vælger at stege en svinekam i en pose. Melet blandes med blandingerne af fedt og kødsaft i ovnen pose for at forhindre posen sprænges. Altid hæld en spiseskefuld af mel eller mel erstatning i posen før madlavning - og så ryst posen til at sprede mel rundt. Hvis din opskrift opfordrer til en fortykket sauce eller sovs, kan du tilføje mere mel som angivet.


  Svinekød Loin

  Ved hjælp af en ovn pose ændrer ikke det grundlæggende i at forberede din svinekam. Forvarm ovnen før krydring kødet. De fleste ovn poser kommer med twist bånd, der hjælper sikre dem. Hvis ikke, afskære et stykke snor til at lukke posen. Placer ovnen taske i en bagning fad, der er mindst 2-inches dyb. Koge svinekam indtil den når en indre temperatur på 160 grader Fahrenheit.

 • Tags:

Posts Carousel