Kan du få i form i 4 uger uden en Gym?


 • Kan du få i form i 4 uger uden en Gym?  Øvelser som pushups er almindelige i hjemmet træningsrutiner. Photo Credit Comstock Images / Comstock / Getty Images
 • Mange mennesker tror, ​​at for at tabe sig og komme i form, du har brug for adgang til et motionscenter, men det er ikke tilfældet. Du kan få en god træning i dit eget hjem, med en minimal mængde udstyr. Uanset om du når dit mål om fire uger, afhænger af hvilket niveau du er på, når du begynder. Men du kan helt sikkert gøre fremskridt, hvis du træner med intensitet og konsistens, og følge en sund kost.

  Resistance Training

  Mens du kan associere styrketræning udelukkende dem, der ønsker at opbygge muskler og få stærkere, kan det også hjælpe dig med at tabe fedt og komme i form. Styrketræning hjælper dig med at opbygge og vedligeholde lean muskelmasse, øger din udholdenhed, øger dit stofskifte og forbrænder kalorier og fedt. Du behøver ikke maskiner til at gøre modstand uddannelse enten - legemsvægt øvelser som pushups, pullups, dips, squats og lunges er alle udfordrende øvelser, der kræver meget lidt udstyr. Hold dig til disse fem øvelser, og forsøge at opbygge din antal gentagelser i løbet af de fire uger.


  Kredsløbstræning

  Kredsløbstræning omfatter enhver aktivitet, der hæver din puls. Traditionelle cardio øvelser omfatter cykling, gåture, jogging og svømning. Alle disse brænde kalorier, får du slankere og ikke kræver brug af et fitnesscenter. Du kan altid gøre din cardio øvelse mere interessant. Hvis du kan lide sport, et spil af pick-up basketball, fem-on-fem fodbold eller en runde golf giver en træning. Ligeledes kan legemsvægt øvelser som burpees, bjergbestigere, planker og skipping sættes sammen i et kredsløb til at gøre en aerob træning.


  Diæt

  Motion er kun en del af at komme i form - den anden del er din kost. Den vigtigste faktor er kost kalorier. At tabe fedt, er du nødt til at forbruge færre kalorier, end du forbrænder. Voksne kvinder bør indtage mellem 1.800 og 2.400 kalorier om dagen, mens mænd bør spise mellem 2.000 og 3.000 kalorier hver dag. For at finde din optimale niveau, start mod den nedre ende af disse retningslinjer, og justere dit indtag afhængig af dine fremskridt. Mens kalorier er vigtige, skal du også nødt til at spise god kvalitet, uforarbejdede fødevarer, såsom grøntsager, frugt, kød, fisk, mejeriprodukter, nødder, frø og hele kerner.


  Overvejelser

  Sætte alle aspekter af din træning og kost sammen, er det bestemt muligt at gøre fremskridt i retning af din ideelle krop på fire uger uden at skulle deltage i en gym. Prøv at træne fem gange om ugen med tre styrketræning sessioner og to cardio træning. Sørg for, at du indtager det rigtige antal kalorier og spise sund mad. Fire uger er kort tid, hvilket betyder, at man ikke kan have nogen slip-ups på din kost eller springer et træningspas i denne periode.

 • Tags:

Posts Carousel