Kan Diabetikere Spis Tørret frugt?

 • In Default
 • March 19
 • 18 Views
 • 0 comments

 • Kan Diabetikere Spis Tørret frugt?  Du kan medtage tørret frugt som et kulhydrat tjener i din madplan, selvom du har diabetes. Photo Credit Jupiterimages / liquidlibrary / Getty Images
 • Hvis du har diabetes, kan du spise tørret frugt til fibre, vitaminer, mineraler og antioxidanter - bare ikke så meget som du kunne, hvis det var i en alternativ form, såsom frisk, frossen eller på dåse i egen saft uden tilsat sukker. Dette skyldes, tørret frugt er højere i sukker end andre former for frugt.

  En acceptabel Kulhydrat Serving

  Den typiske servering af tørret frugt er 1/4 kop og indeholder omkring en kulhydrat servering, eller 15 gram kulhydrat. Du kan nemt passe det ind i din daglige madplan som en frugt servering, hvis der ikke er andre ingredienser tilsat den tørrede frugt. Ifølge American Diabetes Association, kan de fleste mennesker med diabetes har 45 til 60 gram kulhydrater - eller 3-4 kulhydrat portioner - per måltid. Du skal arbejde med dine sundhedspersonale til at komme med en personlig kostplan.


  Sukker i Tørret frugt

  Undgå tilsat sukker i tørret frugt - tilsat sukker i tørret frugt er overflødig, især hvis du har diabetes. American Diabetes Association anbefaler, at du gemmer slik til særlige lejligheder. Tørret frugt er naturligvis højere i sukker per gram end andre former for frugt, fordi den er dehydreret - dens sukker kondenseres ind i et mindre volumen. Frugt betragtes ikke som en sød, men tilsat sukker, såsom bord og rørsukker er. Så hvis du vælger tørrede frugter uden tilsat sukker, kan du spise dem dagligt som en del af en sund kostplan.


  Lavt glykæmisk Belastninger

  Tørret frugt med et lavt glykæmisk belastning er det bedste valg, fordi disse fødevarer har kun en lille indflydelse på dit blodsukker og er forbundet med bedre helbred. Lav-glykæmisk frugt indeholder ikke tilsat sukker og indeholder svesker og tørrede æble og abrikos. A 1/4-cup servering af figner er en frugt med en mellemlang glykæmisk belastning, mens en 1/4-kop servering af datoer eller rosiner har et højt glykæmisk belastning og bør begrænses i din kost.


  Forebyggelse hypoglykæmi

  Diabetikere bør altid bære et kulhydrat snack på hånden for at forhindre hypoglykæmi eller lavt blodsukker, hvis du ikke kan spise på en regelmæssig tidsplan. Dette gælder især, hvis du er på insulin eller orale diabetes medicin. Tørret frugt er mere bærbar og lagerstabil. American Diabetes Association foreslår forbrugende 2 spsk rosiner til at behandle hypoglykæmi, fordi rosiner er et simpelt kulhydrat og har tendens til at være højere i sukker end andre tørrede frugter. Men du kan stadig holde nogen tørret frugt med dig som et kulhydrat snack.

 • Tags:

Posts Carousel