Kan D-vitaminmangel Årsag en Beslaglæggelse?

 • In Default
 • February 21
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Kan D-vitaminmangel Årsag en Beslaglæggelse?  Fed fisk er en god kilde til vitamin D. Kreditering Fresh Makrel billede via kosten Ozan_Vural fra Fotolia.com
 • D-vitamin findes i to relevante former i naturen. Vitamin D2 eller ergocalciferol, er produceret af planter og svampe. D3-vitamin eller cholecalciferol, findes i fede fisk, såsom makrel, laks og tun og i mejeriprodukter og andre berigede fødevarer. D3-vitamin er også den eneste vitamin, der kan produceres naturligt i kroppen. Når du er udsat for sollys, er vitamin D3 syntetiseret i din hud, ved hjælp af kolesterol som en forløber. D-vitamin mangel forårsager en række helbredsmæssige problemer, og svær mangel kan føre til anfald.

  Handlinger

  Ifølge en April 2011 undersøgelse i "Discovery Medicine," næsten alle væv i kroppen besidder D-vitamin-receptorer, eller VDR. Gennem stimulering af sorte bokse i knogleceller, D-vitamin spiller en afgørende rolle i mineralisering af dit skelet. Interaktionen af ​​vitamin D med vævet VDR spiller en rolle i immunitet, vækstregulering, kardiovaskulær sundhed, kræft udvikling og mineral balance. Vitamin D's deltagelse i calciummetabolisme er kritisk for normal nerve-, muskel- og kardiovaskulær funktion.


  Mangel

  Hvis du får for lidt sollys til at producere tilstrækkelige mængder af D-vitamin, skal De erhverve dette næringsstof fra kilder i kosten. Den gennemsnitlige voksne har brug for 600 IE dagligt for at undgå mangel, og mere - måske 2.000 IE dagligt - er nødvendig for optimal sundhed, ifølge Dr. Reinhold Vieth på Mount Sinai Hospital i Toronto. D-vitaminmangel hos børn fører til en tilstand kaldet rakitis, som er karakteriseret ved forsinket udvikling, dårlig knoglemineralisering, lange knogle deformiteter og skoliose. Hos børn og voksne, kan mangel forårsage knoglesmerter, muskelsmerter og svaghed. Svær, langvarig D-vitaminmangel fører til "rachitic tetani", der manifesterer sig som følelsesløshed i ansigt, tunge og ekstremiteter, muskelkramper og eventuelt kramper.


  Kompensation

  Din krop går meget langt for at opretholde blodets calcium niveauer inden for et relativt snævert interval. Dine biskjoldbruskkirtlerne, som er beliggende bag skjoldbruskkirtlen i halsen, producerer parathyreoideahormon eller PTH. Når din D-vitamin eller calcium niveauer begynder at falde, dine biskjoldbruskkirtlerne udskille mere PTH, hvilket øger optagelsen af ​​calcium fra din tarm og nyrer og stimulerer fjernelse af calcium fra dine knogler. Denne kompenserende mekanisme har sine begrænsninger, dog, og - i lyset af fortsatte D-vitaminmangel - calcium niveauer i sidste ende falde. Hvis venstre ubehandlet, rachitic tetani ensues.


  Overvejelser

  Alvorlig D-vitaminmangel, kendetegnet ved rakitiske tetani og kramper, ses sjældent i de udviklede lande, på grund af tilgængeligheden af ​​berigede fødevarer. Men ifølge "The Merck Manual of Diagnose og terapi," mildere former for D-vitamin-mangel kan skyldes utilstrækkelig solen, dårlig kostindtag, nedsat absorption eller genetiske anomalier, der forårsager D-vitamin modstand. Sådanne "subklinisk" D-vitaminmangel kan ses af immune sygdomme, infektioner eller andre problemer, der ikke umiddelbart er anerkendt som en mangel på D-vitamin


  Anbefalinger

  I 2011 som forskerne lære mere om vitamin D's forskellige aktiviteter i den menneskelige krop, er mange eksperter rådgive mere solen til at afhjælpe subklinisk vitamin D mangler, og de kræver ændringer i kostråd til at afspejle et behov for højere doser. Aktuelle anbefalede kosten kvoter - de er nødvendige for at undgå mangel doser - spænder fra 400 IE til spædbørn til 800 IE til voksne over 70 år.

 • Tags:

Posts Carousel