Kan Chokolade forårsage hævelse i leddene?

 • In Default
 • March 22
 • 14 Views
 • 0 comments

 • Kan Chokolade forårsage hævelse i leddene?  Chokolade kan forårsage ledhævelse. Photo Credit chokolade. chokolade belagt rom trøfler billede ved L. Shat fra Fotolia.com
 • Itâ € ™ s et ulige begivenhed, hvis efter at have spist chokolade du pludselig indser, at dine led er hævede, men der kan være en forbindelse. Hvis youâ € ™ re allergisk over for chokolade, kan du udvikle fælles hævelse og smerter i forskellige dele af din krop. Hvis du opdager, at ledhævelse er et fælles resultat af at spise chokolade, stop forbruge alle produkter, der indeholder chokolade, indtil du kan blive evalueret af en læge og en allergolog. De fleste chokolade allergi forårsage mild til alvorlige symptomer, som varierer fra person til person.

  Chokolade Allergi

  En ægte chokolade allergi er en immun reaktion eller overfølsomhed, til kakao. Kakao er den vigtigste ingrediens, der gør chokoladeprodukter og er lavet af frøene fra den kakao træ. Frøene gæret, ristet og formalet til brug i madlavningen. Kakao opstod i Mellemamerika, men er nu vokset i de fleste tropiske klimaer globalt. For at din tilstand for at blive betragtet som en allergisk reaktion, skal din krop producere immunglobulin E-antistoffer eller IgE. Antistoffer er sygdomsbekæmpende midler, der typisk kæmpe off smitsomme organismer. Immunoglobulin E-antistoffer kun oprettes under en allergisk reaktion.


  Fælles Hævelse

  Ledhævelse fra en chokolade allergi kan dukke op timer efter youâ € ™ ve spist chokolade produkt. Under en allergisk reaktion, IgE antistoffer udløser mastceller til at producere histamin i blødt væv. Histamin er en normal kemisk findes i kroppen, men under en allergisk reaktion, overdrevne mængder skabe problemer. Histamin, der er udgivet i det bløde væv mellem dine led vil forårsage betændelse og hævelse. Den stort tryk, som bygger mellem de to knogler i din joint vil forårsage smerte i dette område.


  Behandling

  Selv om det er muligt at have en allergi over for kakao, er de fleste tilfælde af chokolade allergi relateret til andre ingredienser i de fleste chokoladevarer, såsom mælk, æg, soja, jordnødder og nødder. Disse typiske ingredienser betragtes som nogle af de mest almindelige fødevarer, der forårsager allergiske reaktioner. Hvis du har en kendt fødevareallergi, skal du læse etiketten for enhver chokolade produkt, før forbrugende det.


  Behandling

  Behandling hævelse i leddene fra en chokolade allergi begynder med undergår allergitest. Allergitest involverer indsprøjtning din hud med forskellige formodede allergener, såsom kakao, mælk og nødder proteiner. Hvis din hud bliver betændt og rød, du er allergisk over dette stof. Hvis diagnosticeret med en chokolade allergi, skal du fjerne chokolade og noget mad, der indeholder kakao.

 • Tags:

Posts Carousel