Kan bønner og ris arbejde i din Diabetes Diet?

  • In Default
  • December 9
  • 4 Views
  • 0 comments

Kan bønner og ris arbejde i din Diabetes Diet?

Torsdag, 12 April, 2012 - Hvide ris og noget lavet med hvidt mel er store diabetes kost "don'ts". Flere undersøgelser har vist, at når du fordøje disse "hvide" fødevarer, din krop væsentlige behandler dem som sukker, hvilket kan forårsage en blod-sukker spike hos patienter med sygdommen og også øge en persons risiko for at udvikle diabetes. (Ris forbrug er en af ​​grundene diabetes er høj blandt de asiatiske befolkninger.) Bønner, i mellemtiden, er en kompleks stivelse, der er anset for at være en sund komponent til de fleste kostvaner. Bønner er høj i fiber og protein og indeholder essentielle næringsstoffer, såsom jern, zink, og folat, samt en forbindelse, der kan inhibere blodets evne til at absorbere sukker.

Så når du kombinerer det gode og det dårlige, det tilføjer op til en diabetes-venlige fad? Det er det spørgsmål forskere ved Oregon Health and Science University stillet i deres seneste undersøgelse offentliggjort i Nutrition Journal som led i en indsats for at hjælpe skræddersy diabetesbehandling til kulturelle grupper. Efter at have undersøgt blod glucose niveauer af voksne med type 2-diabetes, der forbruges enten pinto bønner og hvid, langkornet ris, sorte bønner og hvid, langkornet ris, røde kidneybønner og hvid, langkornet ris eller hvid, langkornet ris alene, Forskerne fandt, at parring af enhver form for bønner med ris kan hjælpe med at stoppe usunde blodsukker spikes.

I forsøget, blodsukkerniveauet var signifikant lavere for de tre bønner og ris grupper i forhold til ris-eneste gruppe efter 90, 120, og 150 minutter. Fordi bønner og ris er en populær fødevare kombination i Caribien, Latinamerika, Mellemøsten og Middelhavet, forskere mener, at dette nye fund kan hjælpe mennesker, der lever med type 2-diabetes i disse kulturer overholde en kost, der vil hjælpe dem bedre at styre deres diabetes eller nedsætte deres risiko for sygdom

"Som sundhedspersonale, er det afgørende, at vi er kulturelt kompetent og følsom over for andres behov, der er forskellige fra os," forskere skrev i studiet abstrakt. "Kostanbefalinger, materialer og rådgivning bør være kulturelt følsom andtake hensyn værdsat traditionelle fødevarer såsom bønner, især når de videnskabelige beviser understøtter deres positive rolle i kosten."

For mere diabetes nyheder, følgdiabetesfacts på Twitter fra redaktørerne afEverydayHealth.

Posts Carousel