Kan Angst Årsag STD Symptomer?

 • In Default
 • April 13
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Kan Angst Årsag STD Symptomer?  Kan Angst Årsag STD Symptomer? Photo Credit Joe Madeira / Stockbyte / Getty Images
 • Angst påvirker kroppen på mange måder. Med løbende angst, kan immunsystemet mister sin fulde magt og sygdomssymptomer kan opstå. Kroppen er tilbøjelig til at reagere dårligt, når alt for meget stress opstår i en kort periode eller varer i længere perioder. Angst og stress kan opstå fra kilder såsom at arbejde alt for mange timer, dårlig kost, mangel på tilstrækkelig søvn, kaos i det personlige liv, for meget forandring i livet, økonomiske problemer, forholdet spørgsmål og mange andre årsager. Talrige kønssygdomme, såsom herpes, human papillomavirus og HIV-infektion kan være hvilende i kroppen; når der opstår en stressende periode, kan immunsystemet vakle og mister evnen til at beskytte kroppen mod aktive symptomer på disse seksuelt overførte sygdomme.

  Håndtering Symptomer på kønssygdomme

  Fra et forkølelsessår, der opstår på en læbe til en udslæt af vabler eller sår på kønsdelene, STD symptomer opstår ofte i tider med stress. Andre symptomer på seksuelt overførte sygdomme kan omfatte vorter på kønsorganerne, kløe på kønsdelene, usædvanlig udledning og smerter i bækkenpartiet. Det er afgørende at få lægehjælp, når der opstår symptomer. Også spørge lægen, hvordan man håndterer de typiske belastninger i livet og også hvordan man håndterer den ekstra stress i en STD flareup. Forskningsaktiviteter som meditation og motion, der kan bidrage til at mindske stress. Fokus på prioriteter i livet til at bevare kontrollen og undgå unødvendig stress.


  Nyd naturen at reducere stress

  Når en stressende periode opstår, handle for at mindske stress og angst niveauer. Kom udenfor for lidt motion er en fantastisk måde at bekæmpe stress. Sindet og kroppen falde til ro, når midt i naturen. Når hjernen fokuserer på de aspekter af naturen, stressende tanker tendens til at aftage og rolig ankommer. Med regelmæssig motion immunforsvaret styrkes. Således når der opstår stressende gange, kroppen parat til at håndtere dem, og kan være i stand til at dæmpe eventuelle sygdomssymptomer, der opstår. Arbejde for at forhindre flareups af STD symptomer ved at bruge tid i naturen for at mindske stressniveauet og hjælper kroppen forblive stærke og sunde.


  Typer af angst

  Der er mange situationer, der kan forårsage angst og stress. Lær, hvad situationer gør du føler sig stressede og ude af kontrol. Hvis negativitet er stressende for dig, undgå at indsamle pletter såsom lærerværelset, hvor mennesker konstant klage, hvis du allerede føler dig stresset. Hvis lange arbejdstider øger din stress, lære at uddelegere mere og hvordan man kan bryde arbejdsopgaver i prioriteter og gøre de væsentlige opgaver først og finde ud af hvad arbejdet kunne udføres senere derhjemme i stedet for at logge endeløse timer på kontoret. Lav kontrollerende angst en prioritet så kroppen forbliver rolig og STD symptomer ikke blusser op.


  Undgå negativitet

  Fokus på de positive aspekter at holde immunsystemet stærk og dit humør glad. STD symptomer kan blusse når livet bliver overvældende; således arbejde hårdt for at holde liv roen og fokusere på det positive i stedet for de negative aspekter af livet. Også undgå at bruge tid sammen med folk, der spreder negativitet og giftige sladder. Fokus på dine mål og være positiv og tillader ikke stress eller angst for at overvælde dig til det punkt, at din generelle sundhed lider eller en opblussen af ​​STD symptomer opstår.


  Motion regelmæssigt

  Regelmæssig motion beroliger kroppen og hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen. Motion fører også til bedre søvn vaner; dyb søvn er en efter effekt af en god træning. Kroppen gavner i høj grad, når motion er en del af en sundheds regime. Motion mindsker angst. Det er svært at føle angst, når man udøver, trække vejret dybt og engageret i den handling at flytte musklerne i kroppen. Angst forsvinder som man afregner til en øvelse regime. Således motion kan også arbejde på at mindske hyppigheden af ​​angst relaterede STD hændelser.


  Tidsramme til Mindske Angst

  Forvent angst niveauer for at mindske efter cirka seks måneder at gennemføre en sundere og mere motion fokuseret livsstil. Når man føler bedre, det er sværere for angst for at tage fat i sindet. Efterhånden som angst niveauer falde, kan sværhedsgraden eller hyppigheden af ​​STD symptomer eller angreb falde, også.

 • Tags:

Posts Carousel