Kan Alkohol Årsag Rejsningsproblemer?

 • In Default
 • January 15
 • 9 Views
 • 0 comments

 • Kan Alkohol Årsag Rejsningsproblemer?  Kan Alkohol Årsag Rejsningsproblemer? Foto Credit partiets over billedet af Pix af Marti fra Fotolia.com
 • Om Rejsningsproblemer

  Erektil dysfunktion er en tilstand, hvor en mand ikke er i stand til at opnå en erektion tilstrækkelig til samleje. I nogle tilfælde manden er i stand til at opnå en erektion, men ude af stand til at opretholde det længe nok til at fuldføre den seksuelle handling. De fleste mænd oplever erektil problemer på et tidspunkt i deres liv, men det er forskelligt fra ED. Ifølge Mayo Clinic, vil de med ED undlader at opnå en erektion mindst 25 procent af tiden. ED har flere årsager, og alkoholforbrug kan være en af ​​dem.


  Alkohol: virkninger på kroppen

  Alkohol er et nervesystem depressivt og kan faktisk blokere nerveimpulser og meddelelser mellem hjernen og kroppen. Dette er grunden til beruset mennesker ofte oplever sløret tale, følelsesudbrud og gangbesvær. Men selv små mængder alkohol vil påvirke nervesystemet og forårsager langsommere reflekser og fuzzy tænkning. Moderat drikke --- 1-2 genstande om dagen, for mænd --- af enhver form for alkohol, kan faktisk forbedre hjerte-kar sundhed, ifølge Mayo Clinic. Overdreven brug af alkohol og alkoholmisbrug, kan forårsage ardannelse i leveren, forhøjet blodtryk og øget risiko for visse kræftformer.


  Alkohol: Virkninger på seksuelle præstationer

  Hvor alkohol kan lykkes som et elskovsmiddel i at få folk "i humør" det kan fejle i udførelsen. Under en erektion, penis fyldes med blod derefter beholderne tæt, forhindring af tilbagestrømning, således at penis forbliver opretstående. På kort sigt, overforbrug af alkohol forårsager blodkarrene i penis til at udvide, der giver mulighed for mere blodgennemstrømning, men forhindrer disse fartøjer i at lukke. Som et resultat heraf kan penis blive oprejst men ikke være det, som der er intet til hinder for tilbagestrømning.

  På lang sigt, overforbrug af alkohol faktisk skader blodkarrene og bidrager til hypertension og endda hjertesygdomme begge medvirkende faktorer til erektil dysfunktion. Hos raske mænd, bør moderat alkoholforbrug ikke forårsage erektil dysfunktion.

 • Tags:

Posts Carousel