Kalorier forbrændt i Group Fitness hold

 • In Default
 • November 10
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Kalorier forbrændt i Group Fitness hold  Gruppe øvelse klasser kan brænde et højt antal kalorier på en time. Photo Credit Ryan McVay / Photodisc / Getty Images
 • Oversigt

  Gruppe træningshold kommer i alle typer og intensiteter, så en times Pilates vil definitivt ikke brænde det samme som en times skridt aerobic. Også den mere du vejer, jo flere kalorier youâ € ™ ll brænde at gøre det samme aktivitet. For eksempel vil en 155 pund person brænde 422 kalorier i en time af aerobic, mens en 130 pund person vil brænde 354 kalorier. Flere andre faktorer spiller ind.


  Lav intensitet Klasser

  Lav intensitet klasser har konstant aktivitet. De normalt donâ € ™ t have byger af intens aktivitet og har til formål at opretholde den samme puls hele klassen. Lav intensitet klasser normalt har mindre effekt på led og knogler. Theyâ € ™ re et godt valg for folk med helbredsproblemer, der har brug for at tage det roligt. Skånsomme aerobic brænder et gennemsnit på 352 kalorier i timen, mens en dansende klasse kan brænde op til 422 kalorier.


  Høj intensitet Klasser

  High-impact aerobic kan brænde op til 500 kalorier i timen. Og indendørs cykling kan brænde op til 500 kalorier på 45 minutter. I højintensive klasser, kan mængden af ​​kalorier varierer meget afhængigt af, hvor meget arbejde du har lagt i træningen. For eksempel kan du brænde overalt fra 211 og 739 kalorier i timen ved hjælp af en stationær cykel, afhængig af intensiteten af ​​træningen. Kickboxing er en anden stor brænder, med 350-450 kalorier forbrændt i løbet af en standard 55-minutters klassen.


  Ikke-Aerobic klasser

  Yoga, Pilates og styrke-uddannelse klasser måske ikke være din idé om højt kalorieindhold brændende valg, men afhængig af intensiteten anvendte, kan de brænde masser af kalorier. Tredive minutter af Pilates vil brænde omkring 140 kalorier. Kalorieindhold brænde Den kommer primært fra en gentagelse af bevægelser, hvilket øger muskel brænde og styrke intensitet, selvom cardio workout doesnâ € ™ t føle sig som intens. Afhængigt af hvilken type yoga, du vælger, kan du også brænde masser af kalorier. Tredive minutter af magt yoga vil brænde op til 300 kalorier.

 • Tags:

Posts Carousel