Kæmper en Kæmpe Appetite

  • In Default
  • August 17
  • 1 Views
  • 0 comments

Kæmper en Kæmpe Appetite

Jeg har en enorm appetit. Det er ikke følelsesmæssigt eller psykisk sult; Jeg har prøvet alle gimmick derude (herunder grapefrugt kost!), Og intet har hjulpet. Hvis du har nogen indsigt i appetit kontrol, kan du dele dem!

Holde op med at gøre noget magisk som at spise kun grapefrugter - at ting aldrig fungerer. Det er muligt, at du ikke spiser den rigtige kombination for din metaboliske type, som kunne forlade dig følelsen mindre mæt. For eksempel, hvis du er en hurtig oxidationsmiddel, men du spiser frugt til morgenmad og salat til frokost, vil du være i konstant sulter. Prøv at spise røræg og to stykker af nitrat-fri kalkun bacon til morgenmad - du skal føle en forskel i dine morgener. Når det er sagt, mine bøger, vinde ved at miste, Master dit stofskifte, og Making The Cut virkelig dykke ned i, hvordan man spiser for din metaboliske type. Men her er et par tricks til at gøre dig føle fyldigere:

1. Spis store mængder af lavere cal fødevarer, der er høj i fiber til at hjælpe fylde dig op. For eksempel, jeg spiser to poser af salat, når jeg gør min salat. Jeg har tre veggie sider på middag - dampet spaghetti squash, grillet aubergine, og Mos blomkål.

2. DRIKKE tons vand. Når du føler som hvis du sulter, pund en liter vand og se, om det hjælper dræber lysten lidt.

3. Sleep! Mens lægerne har længe vidst, at mange hormoner påvirkes af søvn, det var først for nylig, at appetitten ind i billedet. Forskning har vist, at leptin og ghrelin, to hormoner, der regulerer appetitten, er begge direkte berørt af, hvor meget søvn du får. Har du nogensinde oplevet en søvnløs nat efterfulgt af en dag, hvor, uanset hvad du spiste, du aldrig følte fuld eller tilfredse? Det er på grund af leptin og ghrelin; sammen, disse hormoner arbejder i en slags "checks and balances" system til at kontrollere følelser af sult og fylde. Ghrelin, som produceres i mavetarmkanalen, stimulerer appetitten, mens leptin, der er produceret i fedtceller, sender et signal til hjernen, når du er fuld. Når søvnen er begrænset, leptin niveauer gå ned og ghrelin niveauer gå op.

En anden grund til at få din otte timer: Mangel på søvn kan udløse frigivelse af cortisol, en grim stress hormon, der er ansvarlig for opbevaring abdominal fedt. Som du kan se, alligevel du ser på det, kan mangel på søvn sætte scenen for overspisning og vægtøgning.

4. Er du sikker på det er ikke et tilfælde af følelsesmæssige spise? Næste gang du er virkelig sultne, eller i det mindste tror du virkelig sultne, stop dig selv fra udgiftsområde til køleskabet og spørg dig selv følgende spørgsmål: Hvornår var sidste gang jeg spiste? Var det mere end 3 til 4 timer siden? (Det er en rimelig mængde tid for os at gå uden mad.) Er min mave knurrer? Er jeg ør? Hvis svaret på disse spørgsmål er nej, så er du ikke sulten overhovedet; du er i gang med følelsesmæssige spise. Tid til at gå en tur eller finde ud af en anden ikke-spiselige aktivitet!

Den bedste måde at håndtere følelsesmæssige spise er at begynde at finde måder at trøste og pleje dig selv, at der ikke er relateret til fødevarer. Fjern opfedning udløse fødevarer fra dit miljø. Tage en hobby at hjælpe med at bekæmpe spise ud af kedsomhed - personligt, jeg gå online og hente en ny workout afspilningsliste fra iTunes i stedet for udgiftsområde til køleskabet!

Gå ikke i panik. Du kan og vil tabe sig. Selv hvis du spiser mere end din dagpenge kalorie, kan du stadig tabe - det bare kunne tage lidt længere tid. Motion er nøglen: Arbejde ud hårdere og oftere vil hjælpe brænde de ekstra kalorier du kan tage i, hvis du har en dårlig dag. Jeg ved, at når jeg forkæle en dag, jeg arbejder ud ekstra hårdt den næste dag.

Få flere fitness tips fra Jillian Michaels.

Posts Carousel