Kæledyr Hjælp Kvinder Cope med hiv / aids


Kæledyr Hjælp Kvinder Cope med hiv / aids

Mandag, 30 januar (healthday News) - have et kæledyr hjælper kvinder med hiv / aids håndtere deres tilstand og kan også hjælpe dem med andre kroniske sygdomme, siger en ny undersøgelse.

Forskerne gennemførte 12 fokusgrupper med 48 kvinder med hiv / aids for at finde ud af, hvordan de holder sig sunde. Kvinderne, hvis gennemsnitlige alder var 42, sagde, at fem sociale roller hjulpet dem med at styre deres sygdom.

Disse roller omfattede være: et kæledyr ejer; en mor / mormor; tro troende; fortaler og en medarbejder.

Undersøgelsen fandt også, at blive stigmatiseret haft en negativ indvirkning, fordi det forhindrede kvinder i at afsløre deres sygdom og søger ud passende understøtninger, sagde Case Western Reserve University forskere.

Konstateringen om fordelene ved at være et kæledyr ejer var en overraskelse, sagde undersøgelse forfatter og sygepleje instruktør Allison Webel.

"Kæledyr - primært hunde - gav disse kvinder en følelse af støtte og glæde," Webel sagde i et universitet pressemeddelelse.

Taler om deres kæledyr, en kat ejer sagde: "Hun kommer til at være lige der, når jeg ondt", mens en hundeejer sagde, "Hunde vide, når du er i dårligt humør ... hun ved, at jeg er syg, og overalt jeg går, går hun. Hun vil beskytte mig. "

Webel bemærkes, at den mennesker og dyr obligation i healing og terapi modtager stigende anerkendelse og flere dyr besøger plejehjem til at forbinde til mennesker med demens, eller besøger børn går gennem lange hospitalsophold.

Undersøgelsen vises online i spørgsmålet om kvinders sundhed Issues januar-februar.

Flere oplysninger

De amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse har mere om at leve med hiv / aids.

- Robert PREIDT

KILDE: Case Western Reserve University, pressemeddelelse, Jan 23, 2012

Sidst opdateret: 30 januar 2012

Posts Carousel