Jeg Udøver hver dag, men ikke at tabe

 • In Default
 • January 30
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Jeg Udøver hver dag, men ikke at tabe  Øge intensiteten af ​​dine løbebåndstræning vil hjælpe dig med at tabe. Photo Credit Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images
 • Vægttab opstår, når du forbrænder flere kalorier, end du indtager. At miste et pund af kropsfedt, skal du brænde 3.500 kalorier ud over, hvad din krop har brug for at opretholde sin nuværende vægt. Motion er et værktøj, der kan hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier for at tabe sig, men der er andre faktorer, du skal tage i betragtning, at der kan være en indikation på, hvorfor du ikke tabe.

  Diæt

  Hvad du spiser hver dag spiller en stor rolle i, om du tabe. Du kan blive forbrugende flere kalorier end din krop behov. Hold en fødevare tidsskrift og registrere alle ting, der forbruges i løbet af dagen. Du kan opleve, at du spiser ekstra snacks, der er hæmmende vægttab. Også, forbruge høj kvalitet fødevarer i fem eller seks mindre måltider i løbet af dagen, der består primært af frugt, grøntsager, magert protein, fedtfattig mejeri, nødder og frø. Hvis du stadig ikke tabe, reducere kalorieindtag med 100 til 200 kalorier om dagen i en uge, indtil vægttab begynder.


  Muskelvæv

  Nogle gange, når du begynder et nyt træningsprogram, især hvis du vægtløftning, vil du få nye muskelvæv. Da muskelvæv er tættere end fedtvæv, kan du mærke dit tøj er montering bedre, men vægten på skalaen er ikke bevæger sig. Dette kunne være en indikation af, at du taber fedt, men få muskler vægt og vægten ikke ændre, fordi muskelvæv vejer mere end fedtvæv.


  Mængde motion

  & Nbsp; varigheden af ​​øvelsen spiller en stor rolle i vægttab. Du kan blive udøve hver dag, men ikke til det intensitetsniveau eller varighed nødvendige for din krop til at forbrænde fedt til energi. Ca. 4 1/2 timers moderat intensitet øvelse, der resulterer i en energi udgifter på mindst 2.000 kalorier om ugen i kombination med reduceret energiindtag, vil hjælpe dig med at tabe, i henhold til American College of Sports Medicine. Det svarer ca. 45 minutter, seks dage om ugen på motion, såsom rask gang, jogging, svømning eller cykling.


  Øge Intensitet

  Øge intensiteten niveau af din træning kan hjælpe med at forbrænde flere kalorier. Høj intensitet øvelse forbrænder flere kalorier, der kommer fra fedt end lav intensitet øvelse. I en 30 minutters anfald af høj intensitet øvelse, vil du ikke kun brænde mere overordnede kalorier, men en større mængde kalorier fra fedt end en lav-intensitet træning. Grunden nogle mennesker holder sig til lav intensitet træning er, at de er simpelthen mindre stressende, og i nogle tilfælde, sjovere end at arbejde all-out på 75 procent af din fysiske kapacitet, som du vil i en høj intensitet træning. Hvis du ønsker at tabe sig, blande din træning. Suppleant, høj intensitet med lav intensitet.

 • Tags:

Posts Carousel