Jeg mister hår i Front

 • In Default
 • July 27
 • 13 Views
 • 0 comments

 • Jeg mister hår i Front  Hvis dit hår linje vigende, kan FDA-godkendte behandlinger hjælpe langsom eller forhindre yderligere tab. Photo Credit med tab billede af Alexander Oshvintsev fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Hårtab er meget almindeligt, og det frontale region er normalt det første sted, du vil bemærke det. Mens det kan være meget nedslående og frustrerende at miste dit hår, der er behandlinger til rådighed til at hjælpe med at forhindre yderligere tab. Hvis dit hår er tyndere i front, vil det bidrage til at blive fortrolig med den primære årsag til hårtab og de behandlinger, der kan hjælpe med at forhindre det.

  Årsag

  Hårtab kan blive bedt om af mange medicinske tilstande, såsom en underaktiv skjoldbruskkirtlen. Stadig, The Foundation of Hair Restoration hævder, at genetiske "androgen alopeci" er skyld i 95 procent af tilfældene. Androgen alopeci forekommer, når dihydrotestosteron eller DHT, inhiberer hår, der er disponeret for udtynding. Frontal hår linje er ofte det første sted, du måske bemærke dette.


  Forebyggelse

  To Food and Drug Administration-anbefalede behandlinger kan være særligt effektiv til behandling frontal hårtab.

  The Food and Drug Administration, eller FDA godkender aktuel minoxidil til behandling af androgen alopeci. De 5 procent styrke er godkendt til mænd og og 2 procent styrke er godkendt til hunner. Ifølge International Association of Hair Restoration Surgery, er minoxidil blevet undersøgt i over 15 år i de kliniske forsøg, og har en meget sikker track record. Minoxidil bør anvendes på områder med tyndere hår op til to gange dagligt.

  FDA godkender finasterid til til behandling af androgen alopeci hos mænd. Bemærk, at finasterid er kun for mænd; kvinder bør ikke engang håndtere tabletterne. Den Hair Transplant Network rapporterer, at finasterid hæmmer oprettelsen af ​​DHT, så hårsækkene til at vokse på deres normale sats.


  Ekspert Insight

  Dr. Robert Bernstein, modtager af "Platin Follikelstimulerende Award" for sin fremragende præstation i videnskabelig og klinisk forskning i hår restaurering, forklarer, at minoxidil og finasterid kun blev testet på toppen af ​​hovedbunden i kliniske forsøg. Han forklarer, at indlægssedler er brug for at fastslå, at de behandlinger kun blev vist sig at være effektive på toppunktet i hovedbunden. Ikke desto mindre, Dr. Bernstein siger at ignorere de indlægssedler, og at begge behandlinger vil behandle frontal hårtab, hvis der er hår tilbage i frontareal.


  Opløsning

  Mens de to FDA-godkendte behandlinger bør bidrage til at reducere frontal hårtab, en hårtransplantation er en permanent løsning. Fonden for Hair Restoration hjemmeside forklarer præcis denne procedure fungerer, og hvad de kan forvente. Hårsækkene er taget fra områder på bagsiden af ​​hovedet, der er tilbøjelige til DHT-relaterede udtynding og flyttes til områder, hvor tætheden er faldet. De vil begynde at vokse tre måneder efter operationen, regrow til deres normale tykkelse, hvis de kaster og vare et helt liv.


  Misforståelser

  På Bernstein Medical hjemmeside, Dr. Robert Bernstein udforsker nogle af de mere almindelige myter om hårtab. Han siger, at hårtab ikke kommer fra iført hatte ofte, har tilstoppede porer eller hårvask for ofte. Han anfører også, at det usandt, at genetisk hårtab kommer kun fra din mors side af familien. Det kan komme fra enten familie afstamning eller begge.

 • Tags:

Posts Carousel