Jeg er en Facebook Addict: Er dette sundt?

  • In Default
  • January 15
  • 5 Views
  • 0 comments

Jeg er en Facebook Addict: Er dette sundt?

IStockphoto

Fra Health magazine

Jeg var 10 minutter for sent at tage min søn i børnehave i morges. Facebook! Jeg bebrejder Facebook!

OK, jeg bebrejder mig selv for at bukke under for denne sociale networking fænomen beskrevet som "vanedannende", "ligesom crack," og "min livline" af et par af mine venner online. Men min Facebook afhængighed er bedre i forhold til mit forhold til et bestemt mærke af kost soda: Jeg kan overleve uden det, men hvorfor, åh, hvorfor skulle jeg? Hvis du er en af ​​de 175 millioner mennesker, der er på Facebook, youre sandsynligvis nikke dit hoved i skammer medlidenhed.

For år har jeg skældte lidenskabeligt imod Facebook og dets lignende, begrundelse, at det fremmes falske venskaber og virtuelle forbindelser snarere end ægte dem. Men når det syntes ligesom alle spurgte mig: "Hvorfor Arent du på Facebook?" Jeg gav efter for gruppepres og blev hurtigt en fanatiker. Sandheden er, Facebook fungerer som den ideelle tøven værktøj for mig. (Det eneste, en forfatter nyder mere end at skrive er at finde kreative undskyldninger for at undgå at skrive.)

Sag i punkt: Mellem skrive det sidste stykke, og denne ene, jeg brugte 1 time og 22 minutter på Facebook. Hvad har jeg gjort? Jeg opdateret min status- "Megan er på Facebook stedet for at skrive hendes essay for Sundhed magasin om Facebook." Jeg gushed i billeder af min yndig niece. Jeg opdagede, at min nabo har en migræne og en tidligere kollega mødte Fabio. Jeg lo højlydt på en liste over "25 ting" jeg vidste om min fætter-in-lovgivningsproces "Jeg får sceneskræk ved urinaler."

Til en outsider, dette sandsynligvis lyder som 82 minutters ingenting. Men mindst halvdelen af ​​disse virtuelle interaktioner inspireret virkelige forbindelser, som måske ikke har ellers fundet sted. For eksempel spurgte jeg min nabo, hvordan hendes hoved var, da jeg så hende lægge ud med skraldespanden. Og det går begge veje. Da jeg løb ind i en Facebook-real life "crossover" ven, hun reagerede på min statusopdatering ved at spørge, om hun kunne hjælpe med dette essay.

Så er Facebook "en fantastisk måde at holde kontakten" eller "en måde at undgå faktiske kommunikation," som to mere online venner defineres den? Nå, ifølge en nylig University of California, Los Angeles, rapport, dens begge. "Omkostningerne kan være devaluering af reelle venskaber og reduktion af face-to-face interaktion," siger Patricia Greenfield, en ekspert i udviklingspsykologi og medier effekter citeret i undersøgelsen. "Der er flere forhold, men også mere overfladiske relationer."

Hvis du spørger mig, der stadig udgør en nettogevinst. Alle Ive spurgte enig i, at Facebook er fantastisk til at holde kontakten med fjerntliggende venner og familie. Desuden er det giver os alle korte, men overraskende rørende snapshots af vores kære dag-til-dag liv. Og jeg personligt sætter pris på det som et forum, hvor læserne kan dele deres tanker om mit arbejde. (Hey, hvis du kan lide dette essay, bare ven mig!) Stedet har i høj grad styrket obligationer i begge mine virtuelle og virkelige verdener. Men hvis jeg skulle vælge mellem at dyrke relationer på Facebook versus i det virkelige liv, selvfølgelig, dens ingen contest. En bærbar computer kan ikke tilbyde mig en anden skive banan brød, grine højt på mine vittigheder, eller kramme mig tilbage.

Jeg føler stadig dårligt om ankommer sent i skole i dag, og jeg sværger ikke at lade Facebook forrang for min personlige (eller professionel!) Ansvar i fremtiden. Men jeg vil ikke længere føle sig skyldige over min Facebook "mig" tid. Og jeg ved bare stedet at gå til support: Jeg har lige blev den 2600. For at deltage i en Facebook-gruppe kaldet "Ikke nu, honning, Mommys Facebooking ..."

Megan McCafferty

Sidst opdateret: 20 Maj 2009

Få de seneste sundhed, fitness, anti-aging, og ernæring nyheder, plus særlige tilbud, indsigt og opdateringer fra Health.com!

Posts Carousel