Jeg er allergiske til jerntilskud

 • In Default
 • January 22
 • 67 Views
 • 0 comments

 • Jeg er allergiske til jerntilskud  Jerntilskud kan forårsage en allergisk reaktion. Photo Credit Vitaminer Spoon fuld af Paul Moore fra Fotolia.com
 • Hvis du har mistanke om, at du er allergisk over for jerntilskud, du har brug for at tale med en allergolog at modtage en klinisk diagnose. Enhver tid du introducere et stof ind i din krop, har du mulighed for at udvikle en allergisk reaktion. Du kan blive allergisk over for jern eller anden ingrediens i tillægget. Mange kosttilskud indeholder mælk eller gluten proteiner, der kan udløse en allergisk reaktion relateret til jern. Hvis du oplever nogen stærk smerte eller reaktioner, stoppe med at tage jerntilskud og ringe til din læge.

  Allergisk reaktion

  Du må ikke tage jerntilskud, medmindre instrueret af din læge. Tager for meget jern kan føre til sundhedsmæssige risici og yderligere komplikationer. Hvis du i øjeblikket tager jerntilskud og du tror, ​​du er allergisk over for det tillæg, at din læge vil udføre allergitest diagnosticere årsagen til dine symptomer. For at dine symptomer at være knyttet til en allergi til jerntilskud, skal din krop producere immunglobulin E-antistoffer eller IgE-antistoffer. Disse antistoffer kun oprettes under en allergisk reaktion, hvilket gør den betingelse muligt at diagnosticere.


  Årsag

  Hvad sker der, når du har en allergisk reaktion på et jerntilskud, er, at dit immunforsvar fejltagelser Tillægget som et farligt stof. Mens tillægget er sikkert til konsum, din krop reagerer på det, som om det var en trussel mod din krop. Straks, dit immunsystem skaber IgE-antistoffer, der forsøger at kæmpe off jerntilskud. Dette får kroppen til at skabe andre kemikalier, såsom histamin, til at beskytte kroppen. Disse kemikalier udløser inflammation i blødt væv i hele kroppen.


  Symptomer

  Som med de fleste allergiske reaktioner, vil forskellige dele af din krop blive påvirket af allergi. Digestive komplikationer omfatter kramper, mavesmerter, diarré, opkastning og kvalme. Hudreaktioner er almindelige, især med medicin og kosttilskud. Hudreaktioner omfatter generel irritation og betændelse, eksem og nældefeber. Dit åndedrætsorganerne kan blive betændt, forårsager hvæsen, hoste, trykken for brystet, åndenød og tilstoppet næse. Bihuler kan forårsage sinus hovedpine, næseflåd og en løbende næse.


  Behandling

  Hvis du er diagnosticeret klinisk med en allergi over for jerntilskud, vil din læge anbefale, at du stopper med at tage jerntilskud. Du kan også nødt til at undgå visse korn- og brødprodukter, der er beriget med jern. Din læge kan udføre allergitest at afgøre, om du er allergisk over for jern eller anden ingrediens i tillægget.

 • Tags:

Posts Carousel