Jeg bliver svimmel, ør og kvalme Efter Udøver


 • Jeg bliver svimmel, ør og kvalme Efter Udøver  Læg dig ned, hvis du føler dig svimmel efter træning. Photo Credit Digital Vision. / Digital Vision / Getty Images
 • Hvis du nogensinde har styrke fra løbebånd eller elliptiske træner og erfarne uklarhed, svimmelhed eller kvalme, du ved, hvordan det kan have en dæmper på dit ønske om at udøve i fremtiden. En række forskellige faktorer kan spille en rolle i din post-workout ubehag. Kom ned til bunden af ​​problemet kan hjælpe dig med at undgå den betingelse i fremtiden og forlade dig følelsen forfrisket og glad du har arbejdet ud.

  Årsager

  Svimmel eller ør er ofte et resultat af din krop ikke at kunne få nok blod og ilt til din hjerne. Følelser af kvalme kan være forårsaget af din krop ikke har nok kalorier i dit system for at kompensere for mængden af ​​fysisk aktivitet, du laver. Når du træner, din krop frigiver også sved, som indeholder ikke bare vand, men også vigtige elektrolytter som natrium. Et unormalt lavt niveau af natrium i kroppen kan forårsage en tilstand kaldet hyponatriæmi, som omfatter symptomer som kvalme og opkastning, træthed og hovedpine.


  Behandling

  Hvis du oplever svimmelhed, svimmelhed og kvalme direkte efter arbejde ud, er der visse ting, du kan gøre for at straks hjælpe dine symptomerne aftager. Find et åbent område, hvor du kan ligge ned på gulvet og sætte fødderne op. Dette vil bidrage til at øge blodgennemstrømningen til din overkrop og hoved, som vil hjælpe med svimmelhed. Nippe til en sports drik, der indeholder essentielle elektrolytter, hvis du føler kvalme. Drik ikke for meget for hurtigt.


  Forebyggelse

  Den bedste måde at forhindre disse symptomer, når du arbejder ud er ikke at over-øve dig selv, når du træner. Opholder sig inden din pulszone er en glimrende måde at tempoet dig selv og din krop, når du arbejder ud. Du kan finde ud af din pulszone ved at trække din alder fra det antal 220, derefter gange dette tal med 0,5 og 0,85. For eksempel, hvis du er 55, vil dit pulszone være mellem 82 og 140 slag i minuttet. Bo i midten af ​​din pulszone til tempoet selv. Spis en lille snack omkring en halv time før din træning, der balancerer kulhydrater og protein. Drik en sports drink, mens du arbejder ud til at genopbygge de elektrolytter, du mister, når du sveder.


  Advarsler

  Hvis du føler dig selv at få svimmel eller ør, mens du arbejder ud, stoppe øjeblikkeligt og søge lægehjælp. Du bør altid tale med en læge, før du starter en ny øvelse rutine. Din læge kan hjælpe dig med at komme op med en rutine, der virker for din vægt, sygehistorie og betingelser.

 • Tags:

Posts Carousel