Jeans til enhver Kropsbygning

 • In Default
 • November 23
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Jeans til enhver Kropsbygning  Der er et par gode jeans til enhver kropstype. Photo Credit Goodshoot RF / Goodshoot / Getty Images
 • En fast bestanddel af alles garderobe er et par gode jeans. Men at finde de rigtige par til at passe din krop type kan undertiden være udfordrende. Ingen én person blev skabt ens, og heldigvis er der mange typer af jeans designet til at passe alle.

  Lille talje og brede hofter  Jeans til enhver Kropsbygning  Boot-cut jeans fremhæve en lille talje og kurvede figur Kreditering Photodisc / Photodisc / Getty Images

  Brede hofter og en lille talje er bestemt ikke dårlige ting, som denne kombination skaber meget sexede kurver. Men det er meget vigtigt at vælge jeans, der fremhæver disse kurver uden at bringe for meget opmærksomhed til dine bredere hofter. En af de mest flatterende typer jean for en person med denne kropstype er den klassiske boot-cut stil, fordi den balancerer ud i kroppen, mens du stadig fremhæve din curvy figur. Nøglen til at vælge den rigtige jean med denne figur er at vælge en Jean, der flyder gennem hofterne.

  Hvad der skal undgås: Undgå jeans, der er stramt på hofterne. Dette vil typisk udelukke skinny jeans, da de har tendens til at kramme hofter og lår for meget. Det er også vigtigt at se på jeans med en mørkere vask på lårene for en mere slankende effekt. En hvidkalkede eller sten vasket udseende kan have den modsatte virkning.


  Små hofter og stor talje  Jeans til enhver Kropsbygning  Lille talje og bredere hofter Kreditering Photodisc / Photodisc / Getty Images

  Yay for dig! Denne krop type behøver ikke at bekymre sig om at skjule store hofter. Du gør, har dog en mave at skjule. Det er meget vigtigt at bære jeans, der har en fleksibel, elastisk stof at skjule dette faktum. Jeggings, en kombination af jeans og leggings, kan være en sjov mulighed for dig, da de giver din talje fleksibilitet og plads til at flytte. Da du har en lille talje, skinny jeans er også en sjov mulighed for dig, da de vil tilføje nogle kurve til dine hofter.

  Hvad der skal undgås: Undgå jeans, der er stramt på taljen, da dette det område, du ønsker at skjule. Højtaljede jeans er ikke flatterende for din krop type, enten, da dette ikke er et område af din krop, du ønsker at fremhæve. Husk, du har brug for fleksible, elastisk stof for at give din talje mere plads til at trække vejret.


  Athletic eller Minimal talje  Jeans til enhver Kropsbygning  En atletisk figur med minimal kurver Kreditering Siri Stafford / Lifesize / Getty Images

  Udbredt blandt sportsfolk, er dette en meget strømlinet krop type med meget endda proportioner. Udfordringen er imidlertid en udpræget mangel på kurver, så det er vigtigt at have noget, der vil tilføje dimension til din form. Det gode ved dette form er, at du kan bære en bred vifte af jean stilarter. Skinny jeans er din ven. Konturerne af disse jeans kan faktisk medvirke til at skabe en pseudo-kurve på din krop. Brede ben eller flare jeans er også et godt match for dig, da de blødgøre linjerne i din ramme.

  Hvad der skal undgås: Undgå høje højtaljede jeans. Du ønsker at skabe illusionen af ​​en talje og kurver, og disse jeans vil ikke gøre det.


  Find hvad der passer dig  Jeans til enhver Kropsbygning  Ser godt ud i dine jeans. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

  Fejr din unikke! Vi var alle bygget differently-- Det er derfor der er så mange denim muligheder derude. Fremhæve dine kurver, små hofter og lige linjer med et par en jeans, der vil gøre dig til at ligne en million bukke.

 • Tags:

Posts Carousel