Ingen Mel, No Sugar & Kost Morgenmad Idéer


 • Ingen Mel, No Sugar & Kost Morgenmad Idéer  Mange morgenmadsprodukter er fyldt med sukker og mel, men der findes alternativer. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • På grund af stigningen i convenience fødevarer såsom kolde korn og granola barer, sukker og mel er primære ingredienser i mange Morgenmad valg. Men selv hvis du følger en kostplan, der begrænser sukker og mel indtag, kan du stadig have en nærende, påfyldning morgenmad. Finde fødevarer uden sukker og mel kan være en udfordring, men hvis du tænke ud af boksen, kan en række muligheder der appellerer til dig.

  Røræg

  Røræg kan gøres hurtigt og giver en fyldning del uden brug af sukker eller mel. Røræg kan være passende for en bred vifte af ernæring planer, såsom lav-kulhydrat kost eller høj-protein kost. Selvom æg er relativt højt indhold af fedt - hver 70-kalorie æg indeholder 4,5 g fedt - forskning viser at de kan være nyttigt for slankekure. En undersøgelse offentliggjort i oktober 2008 spørgsmålet om "International Journal of Obesity" fundet, at Dieters der spiste æg til morgenmad mistet mere vægt end dem, der ikke gjorde.


  Sukker-Free Pudding Parfait

  Parfaits tilbyder en velsmagende twist på morgenmad, frisk frugt er normalt lagdelt med granola og yoghurt. Men alle disse elementer indeholder sukker, så hvis du er på en no-mel, no-sukker diæt, bliver du nødt til at foretage nogle udskiftninger. Sukker-fri vanille og frugt-flavored budding toppet med nødder og ristet havre kan give en lignende konsistens. Valnødder, cashewnødder og peanuts tilbyder omega-3 fedtsyrer, som en undersøgelse fra December 2007-udgaven af ​​"American Journal of Clinical Nutrition" den indikerer kan støtte i vægt og fedt tab.


  Havregryn og proteinpulver

  Hvis du har brug for et højt proteinindhold, høj kulhydrat morgenmad, der kan tilberedes hurtigt og uden æg, prøv havregryn og protein pulver. Havregryn indeholder ikke mel eller sukker, og de fleste protein pulver er sukker-fri, men giver en frugtagtig aroma. Nogle protein pulver indeholder sukker, så tjek etiketter nøje. Dette måltid kan være hensigtsmæssigt, hvis du følger en fedtfattig kost samt, som en scoop af protein pulver indeholder 1,5 g fedt, sammenlignet med 4,5 g fedt i et æg. Protein pulver indeholder mere protein end æg, som én scoop tilbyder 22 g protein, sammenlignet med 6 g i et æg.


  Havregryn Pandekager med Bacon

  Hvis du går glip af pandekager og andre mel-holdige morgenmad, kan du foretage pandekager med havregryn. Iblødsætning havre natten over med valleprotein pulver og derefter kombinere blandingen med æg, salt og bagepulver kan oprette en mel-fri dej, som du kan lave pandekager. For en ekstra boost af protein og fedt, tjener bacon med dine pandekager.


  Pølse og Omelet

  Hvis du følger en ketogen diæt eller anden måltid plan, der alvorligt begrænser indtagelsen af ​​kulhydrater, en morgenmad rig på protein og fedt, såsom en omelet med en side af pølse, kan være et dagligt syn i din kost. Pølser og æg giver ikke kulhydrater, selvom ingredienser i din omelet kan. Undgå tomater og andre søde grøntsager, da disse fødevarer indeholder sukker. Dog vil tilføje svampe, skinke eller andet kød ikke tilføje sukker eller mel.

 • Tags:

Posts Carousel