Ingen link Fundet Mellem lav sædkvalitet, fosterskader


Ingen link Fundet Mellem lav sædkvalitet, fosterskader

Søndag maj 18, 2014 (healthday News) - At have en lav sædkvalitet synes ikke at afgøre, om en mands børn vil blive født med fosterskader, en ny undersøgelse viser.

Med infertile par, mænd er helt eller delvist ansvarlig for den manglende evne til at opfatte omkring 40 procent af tiden. Assisteret reproduktionsteknologi såsom in vitro-befrugtning kan hjælpe par har børn, men forskning har antydet en mulig sammenhæng mellem disse tilgange - når de anvendes til behandling af infertilitet problemer i den mandlige partner - og en højere risiko for fosterskader.

I den nye undersøgelse, forskere undersøgte en Baylor College of Medicine database på jagt efter mulige forbindelser mellem fosterskader og lav sædkvalitet. Forskerne fandt ikke nogen links.

"For par overvejer assisteret reproduktiv teknologi, resultaterne af denne undersøgelse viser, at de ikke bør være bekymret over faldet sæd kvalitet og fosterskader," Dr. Tobias Kohler, residency program direktør på Southern Illinois University School of Medicine, sagde i en pressemeddelelse fra American Urological Association. "Mere end 5 millioner glade og sunde babyer er blevet undfanget ved hjælp af disse teknikker."

Resultaterne er planlagt til præsentation søndag på den amerikanske Urologiske Association årlige møde i Orlando, vil Fla. Kohler moderere en session om disse resultater.

Forskning præsenteret på medicinske møder bør ses som foreløbig, indtil publiceret i et peer-reviewed tidsskrift.

Flere oplysninger

For mere om infertilitet, besøge det amerikanske National Library of Medicine.

Posts Carousel