Information On Keratin Behandling med formaldehyd

 • In Default
 • January 23
 • 27 Views
 • 0 comments

 • Information On Keratin Behandling med formaldehyd  Formaldehyd i keratin behandlinger kan være farligt. Photo Credit Digital Vision / Digital Vision / Getty Images
 • Keratin behandlinger er en af ​​de nyeste modeluner i skønhed. De tager krøllet eller kruset hår og anvende keratin proteiner for at gøre det slankere, mere lige og lettere at style. Mens keratin behandlinger kan forvandle dit hår på en god måde, ikke alle af dem er gode for dig. Nogle keratin behandlinger indeholder formaldehyd, som kan være meget skadeligt for dit hår og dit helbred.

  Om Formaldehyd

  Formaldehyd er en organisk, farveløs forbindelse, der bruges som en balsamering agent. Ved anvendelse i keratin behandlinger, formaldehyd kommer i flydende form. Det anvendes på hår og så flad strøget i. Når flydende formaldehyd er opvarmet, det bliver til en gas, der kan indåndes, og derfor spørgsmålet med formaldehyd-holdige keratin behandlinger. Udsættelse for formaldehyd kan forårsage en række problemer fra hud, øjne og irritation nasal til luftvejsinfektioner og allergiske reaktioner. Udsættelse for formaldehyd kan føre til hovedpine, fertilitetsproblemer, mavesmerter, opkastning, og i ekstreme tilfælde, død.


  Formaldehyd-fri Behandlinger

  For at blive betragtet formaldehyd-fri, skal et produkt indeholde mindre end 0,2 procent formaldehyd, hvilket betyder selv behandlinger mærkede formaldehyd-fri kan indeholde spor af stoffet. En koncentration dette lave normalt ikke påvirker den gennemsnitlige person, men det er stadig godt at vide, at du vil blive udsat for de kemiske, før de har din behandling gjort.


  Finde Formaldehyd

  Formaldehyd ikke altid kaldt formaldehyd på mærkningen af ​​produktet. Før du køber, hvis du har nogen tvivl, være flittige: læse etiketten. Der er flere navne på formaldehyd at se ud for. De omfatter: methylenglycol, formalin, methylen oxid, paraform, myresyre aldehyd, methanol, oxomethane, oxymethylen, timonacic syre og thiazolidincarboxylsyre.


  Andre indstillinger

  Hvis du er lidt tilbageholdende med at prøve keratin behandlinger, der er andre måder at pleje dit hår uden at risikere at udsætte den for skadelige kemikalier. En dyb tilstand, for eksempel, vil hydrat din Lokker og løsne dine krøller, hvilket gør glatning lettere. Du kunne også investere i en god flad jern; eller hovedet til en salon for en blowout, som vil efterlade dit hår lige indtil din næste vask.

 • Tags:

Posts Carousel