Indlæggelser Op til Svær hud Hævelse


Indlæggelser Op til Svær hud Hævelse

Tirsdag 6 Marts (healthday News) -
Indlæggelser fra angioødem, en alvorlig hævelse af de dybe lag af huden ofte omkring øjnene og munden, er stigende, ny forskning finder.

Forskere fra New York Downtown Hospital søgte en national database for indlæggelser på grund af allergiske reaktioner inklusive nældefeber, anafylaksi (en potentielt fatal hele kroppen reaktion) og angioødem.

Mens hospitalsindlæggelse satser for andre allergiske reaktioner forblev det samme 2000-2009, fordoblet angioødem satser, ifølge undersøgelsen, planlagt til præsentation tirsdag på American Academy of Allergy, Asthma & Immunology møde i Orlando.

Bivirkninger til ACE-hæmmere, en blodtryksmedicin, kunne være en del af problemet, siger ledende undersøgelse forfatter Robert Lin i et akademi pressemeddelelse.

At være sort, der har kongestiv hjerteinsufficiens, nyresygdom, astma og ældre alder blev også forbundet med en større risiko for angioødem.

Eksperter opmærksom på, at forskning præsenteret på møderne ikke har været udsat for den samme type af streng kontrol givet til forskning offentliggjort i peer-reviewed medicinske tidsskrifter og bør betragtes som foreløbige.

Flere oplysninger

For mere om angioødem, besøg det amerikanske National Library of Medicine.

- Alan Mozes

KILDE: American Academy of Allergy, Astma og Immunologi, pressemeddelelse, 4 Marts 2012

Sidst opdateret: 6 marts 2012

Posts Carousel