Inderlåret Vægttab Øvelser


 • Inderlåret Vægttab Øvelser  Udvikle tone i din indre lår med styrke-øvelser. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Musklerne på dine inderlår ofte mærkes som dine adductors, fordi de er ansvarlige for at udføre hofte adduktion, hvilket betyder, at de klemme dine ben i mod din midterlinje og på tværs af din krop. Der er øvelser, du kan bruge til at styrke og tone disse adductors afhængigt af hvor youâ € ™ re arbejder ud. Til slanke dine lår, youâ € ™ ll også ønsker at indarbejde cardio-brænding øvelser. Før hver lår træning, udføre en fem- til 15-minutters dynamisk warm-up.

  Arbejde inderlåret på Mat

  Liggende hip adduktion kræver kun en træningsmåtte eller blød overflade. Lig på din side, så dine ben er stablet oven på hinanden. Glid nederste ben lidt frem, så ita € ™ s fri af din top ben. Mens du holder dit knæ lige og holde din torso og hofter statisk, løft din underbenet fra gulvet. Styr den tilbage til måtten og derefter gentage, indtil youâ € ™ re færdig med sættet. Fuldføre to sæt af 15 reps på hvert ben.


  Ved hjælp af en siddende Maskine

  De fleste fitness-faciliteter tilbyder en siddende hofte adduktion maskine. Positionere dig på sædet og placere hvert ben på benet hviler så puden hviler på indersiden af ​​lårene. Youâ € ™ ll begynde med dine ben adskilt. Klem dine ben sammen, indtil enhederne kontakt i midten, og derefter kontrollere dem tilbage til udgangsposition. For at reducere risikoen for muskel stamme, undgå ryk lårene sammen og i stedet udføre øvelsen ved hjælp af en stabil kadence. Komplet to sæt af 15 reps.


  Kabel inderlåret Exercise

  Du kan også arbejde din indre lår med et kabel remskive eller motion band. Hvis du bruger et kabel remskive, sæt den i den lave position, og fastgør kablet manchet til én ankel. Hvis bruger en øvelse band, fastgøre båndet til bunden af ​​en stabil genstand, såsom ben af ​​et møbel, og fastgør den anden ende til en ankel. Placer din krop, så youâ € ™ re stående sidelæns til hvor kablet eller bandet er fastgjort, og din Cuffed ankel er placeret nærmest. Placere alle dine vægt på din gratis ben som du løfter din Cuffed ben og flytte det hen over forsiden af ​​din krop og samtidig holde dit knæ lige. Styr den tilbage til startpositionen og gentag indtil youâ € ™ re færdig med sættet. Hvis du lider af balance problemer, holde på en stol eller et andet stabilt objekt, mens de udfører øvelsen. Gør to sæt af 15 reps.


  Indarbejde Side Lunge

  En mere avanceret måde at arbejde din hofte adductors er den side lunge øvelse. Stå med fødderne placeret hip-bredde fra hinanden, og derefter tage en stor skridt til siden med den ene fod. Bøj knæet i samme ben og skubbe dine hofter tilbage til lavere ind i en lunge, indtil låret er parallel med gulvet, og derefter vende tilbage til udgangspositionen. På næste rep, skifte ben. Sparke op intensiteten et hak ved at holde et par håndvægte eller placere en vægtstang på bagsiden af ​​dine skuldre. For at reducere stress på dine knæ, undgå, at dit knæ for at bevæge sig ud over den lodrette linje af tæerne, som du lavere i lunge. Fuldføre to sæt af 10 til 12 reps.


  Vægttab Overvejelser

  Inderlåret øvelser vil hjælpe dig effektivt at opbygge tone og styrke i dine muskler. Men hvis du har overskydende fedt i dine lår, youâ € ™ ll se bedre resultater, hvis du også indarbejde konsistente anfald af hjerte-kar-øvelse. De styrke øvelser wonâ € ™ t gøre en indvirkning på fedtvævet, så youâ € ™ ve fik at tabe ved at øge antallet af kalorier du forbrænder hver dag. Skyde i tre til fire 30-minutters træning om ugen.

 • Tags:

Posts Carousel