Indendørs Børne Aktiviteter i Bay Area of ​​California


 • Indendørs Børne Aktiviteter i Bay Area of ​​California  Bay Area har meget at tilbyde børn i alle aldre. Photo Credit NA / AbleStock.com / Getty Images
 • Golden Gate Bridge er måske den mest ikoniske udendørs symbol på San Francisco Bay Area, og dit sind sikkert vil vandre til andre udendørs aktiviteter som stranden. Men San Francisco har sin andel af regnvejrsdage, så det er klogt at have en liste af indendørs aktiviteter for at holde dit barn underholdt. Du har masser af aktiviteter at vælge imellem.

  Museer

  San Francisco har flere museer med udstillinger og aktiviteter gearet til børn, og de er en lærerig og underholdende måde at tilbringe dagen. Hoved til Cartoon Art Museum (cartoonart.org), som har en bred vifte af tegnefilm, herunder dem, skabt af Chuck Jones, den legendariske animation direktør. Museet byder på workshops og klasser for børn, der ønsker at lære at tegne tegnefilm, også. Børnenes Kreativitet Museum (creativity.org) opfordrer børn til at interagere med kunst i en hands-on måde. Yngre børn kan nyde Imagination Lab, hvor de er opfordret til at bruge deres fantasi til at skabe et kunstværk. Ældre børn kan nyde Animation Lab, hvor de lærer at lave claymation figurer og film. Hvis dit barn er lidenskabelig omkring tog, hovedet til Golden Gate Railroad Museum (ggrm.org). Mens nogle af togene er udstillet udenfor, kan dit barn også udforske indersiden af ​​mange af dem. San Francisco Museum of Modern Art (sfmoma.org) showcases hundredvis af kunstværker og tilbyder flere programmer for børn.


  Learning Centers

  Exploratorium (exploratorium.edu) er en læring laboratorium for børn i alle aldre. Måske dit barn vil nyde at undersøge forskellige elementer under et mikroskop eller udforske hvad Mars ser ud. Børn vil også lære om den menneskelige krop, matematik og ydre rum med en række hands-on læringsaktiviteter. California Academy of Sciences (calacademy.org) er en anden læring virksomhed, der præsenterer en række dyr. For eksempel kan dit barn tælle, hvor mange tænder en alligator har, foregive at fange sommerfugle eller se dyr i deres naturlige levesteder. Børn kan også tage en virtuel tur til det ydre rum og opleve en foregive jordskælv. Hvis dit barn er en spirende kunstner, registrere ham for en klasse på San Francisco Børnekunst Center (childrensartcenter.org). Du kan også falde ind på en række klasser designet til børn i alderen 2 og 10. Mulighederne omfatter frie kunst tid, ler-making, skulptur og fotografi.


  Underholdning Spillesteder

  De Peekadoodle Kids 'Club (peekadoodle.com) er en indendørs leg plads, der opfordrer børn til at bruge deres fantasi. De legeområder, som omfatter seværdigheder dit barn ville se i Bay Area, såsom vejene frugt og grøntsager stande, tillader børn at bygge videre på den viden, de allerede har til at få mening i verden omkring dem. Ud over planlagte 45- eller 90-minutters klasser, klubben byder også på en førskole-program og en sommerlejr. Aquarium of the Bay (aquariumofthebay.com) er en lærerig og underholdende måde at tilbringe en eftermiddag. Dit barn vil fange et glimt af mange havdyr, herunder hajer, sting stråler, havet stjerner og blæksprutter. Dit barn vil lære om økosystemet og dyr, der er hjemmehørende i området Bay gennem flere undersøiske udstillinger, så godt. Hvis du leder efter en gratis aktivitet, ser ikke videre end San Francisco Public Library (sfpl4.sfpl.org), som har flere afdelinger. Dit barn kan bruge tid på at læse hendes yndlingsbøger, ser en marionet show eller tjekke en af ​​de mange udstillinger inde i bibliotekets bygninger.


  Spise Aktiviteter

  Når dit barn får sultne, masser af indendørs restauranter og spisesteder appellerer til børn. Rainforest Cafe (rainforestcafe.com) ligner en rigtig regnskov komplet med dyrelyde og planteliv. Dit barn vil nyde shows udføres af Cha Cha, den rød-eyed frøen, og hans bande af venner, herunder Nile Crocodile, Rio de Macaw og Bamba gorilla. Menuen omfatter flere barndom foretrukne såsom hotdogs, kylling nuggets og mac og ost. For en sød treat, hovedet til Ghirardelli Square, hvor du vil finde Original Chokolade Fabrik (ghirardelli.com). Mens der, kan dit barn nyde en is godbid mens du ser, hvordan den berømte chokolade er lavet. SeeSaw (seesawsf.com) er et studie og restaurant i ét. Dit barn kan prøve sin hånd på en madlavning klasse, der slutter med prøvetagning sine kreationer. Efter at have nydt sin snack, kan han også deltage i en kunst, musik eller fremmedsprog klasse.

 • Tags:

Posts Carousel