Indefrysning Nerver Kan lindre kroniske smerter

  • In Default
  • December 3
  • 724 Views
  • 0 comments

Indefrysning Nerver Kan lindre kroniske smerter

Inden udgangen af ​​den dag, havde Dr. William Moore stukket tre personer.

Dr. Moore, en radiolog på Stony Brook University Hospital i New York, har specialiseret sig i Cryoablation - en procedure, der bruger frosne nåle til at dulme nerverne, der forårsager kroniske smerter. I en given dag, udfører han flere cryoablations, piercing hans patienters hud og kørsel nålen inches i deres organer til at anvende den behandling.

"Denne særlige teknik er virkelig arbejdet meget godt, fordi vi kommer til roden af ​​nerve hvor den kommer ud af rygsøjlen," Moore sagt.

Kroniske nervesmerter, der forstyrrer den normale liv er en forholdsvis almindelig kirurgisk komplikation påvirker omkring 50 procent af patienter, der har bryst operationer, ifølge en 2008 National Institute of Health manuskriptet. Mens inde i kroppen, kan kirurger ramt følsomme områder, forårsager nerverne at svigte og sende smerte signaler til hjernen. Når det neurale smerte pathway fra nerven til hjernen er blevet etableret, er det permanent, siger David Hanscom, MD, en ortopædisk kirurg på svensk Neuroscience Institute i Seattle, der har specialiseret sig i kroniske smerter. Sygdomme, kan fysiske skader og inflammation også resultere i denne type tilstand.

Når medicin og terapi er mislykket, og læger er i stand til at fjerne de ulovlige nerve - en farlig og muligvis fatal procedure - patienter kan vælge at fryse den.

"I nogle tilfælde kan kronisk smerte være invaliderende," sagde Robert Suh, MD, en radiolog på Ronald Reagan University of California Los Angeles Medical Center, som også udfører cryoablations. "Det kan være invaliderende."

Læger bruger en smerte skala til at beskrive sværhedsgraden af ​​sådanne symptomer. Skalaen går fra nul (ingen smerter) til en 10 (ekstrem og invaliderende). Da Gary Gluskin, Moores første patient, har en kronisk smerte angreb, hans smerte er over 10 - bogstaveligt talt fra hitlisterne.

Cryoablation Giver Relief for ekstreme tilfælde

Gluskin blevet opereret for at fjerne inficeret væv bag hans lunger. Operationen beskadiget seks af hans thorax nerver, får dem til at gå skuddermudder og sende smerte beskeder til hjernen.

"Jeg kan håndtere et eller to [nerver] går væk, men når alle seks gå ud, er lige intens smerte," Gluskin sagde. Det begynder i hans bryst og nogle gange er det så uudholdelig, han vrider sig på gulvtæppet, at lange ud efter møbler. Et skrivebord falder ind i gangen. En stol går ned til gulvet. Nogle episoder som denne sidste op til 20 minutter. "Jeg kan ikke se dig," tilføjede han. "Mine øjne er åbne, men jeg ser kun hvide."

Moore begyndte at praktisere Cryoablation i 2007 efter at have mødt flere patienter som Gluskin der bare ikke var at få bedre.

"Da jeg mødte Gary, havde han ikke sovet gennem natten i tre til fire år," Moore sagt. "Han var meget ulykkelig, og jeg tror ikke, det er uretfærdigt at sige, at han var meget deprimeret."

Cryoablation stopper smertesignalet ved fysisk at beskadige nerven. Nerver overtrækkes ved skeder af basiske proteiner kaldet myelin. Uden denne beskyttende ydre lag, kan nerven ikke kommunikere med hjernen. Frysning af fejltændende nerve faktisk ødelægger det myelin belægning. Skaden er ikke permanent - i sidste ende nerverne vil genopbygge myelin, men indtil da, smerte signaler stopper, og patienterne får nogle tiltrængte nødhjælp.

Gluskin har haft 11 cryoablations, går i hver seks til otte måneder efter hans nerver har naturligt repareret. Den tidligere fast ejendom advokat er stadig på handicap, men hans smerte score er gået ned til en fem. Det er højt nok til, at han ikke kan vende tilbage til arbejdet, men lav nok til, at han kan deltage i hans families liv.

"De kan ikke fortryde nerveskader, så det er noget, jeg er nødt til at leve med," Gluskin sagde. "Men det virker."

No Pain, No Gain: Cryoablation Procedure er Smertefuld

Denne praksis med at fryse nerver til at mindske kroniske smerter har eksisteret i forskellige former siden 1970'erne. Oprindeligt designet til terminale patienter med lungecancer at gøre døende mindre smertefuldt, har Cryoablation først for nylig er blevet godkendt til brug på ellers raske mennesker. I USA, blot en håndfuld læger som Moore tilbyde proceduren, fordi det kræver adgang til udstyr og en specifik færdighed sæt, at de fleste hospitaler mangler.

Cryoablation tager også en fysisk vejafgift på dem, der tilmelder Når Gluskin går for sine behandlinger, som er betalt af hans forsikring, skal han blive behersket -. Bundet til en CT-scanning maskine med kirurgisk tape. Store beholdere af helium og argon står som deltagere observere rutinen. Det er, når Moore bringer nålen, som i, men et øjeblik, vil være seks inches dyb inden Gluskin ryg.

Nålen er en 17-gauge, som er en lille smule mindre end den, læger bruger til at trække blod. En blanding af helium og argon vil strømme gennem nålen, dens spids frosset til overalt mellem -238 grader Fahrenheit og -274 grader Fahrenheit. Da gasserne passerer gennem nålen deres temperatur umiddelbart falder til fryse nerverne.

"Det er ligesom nogen er at tage den skarpeste rødglødende poker, du nogensinde kan få og jamming det ind i din krop," Gluskin sagt. "Det er, hvad det føles. Du ser en hel masse stjerner og farver. "

Med andre ord, at komme af smerte er en smertefuld proces.

Gluskin gives beroligende, men han skal være vågen for selve proceduren for at hjælpe Moore lokalisere nerve. Når Gluskin skriger i smerte, Moore ved, at han er på rette spor.

"Min kone sidder uden for værelset, og hun hører den råben," Gluskin sagde.

"Jeg tror ikke, nogen kan forberede dig til ubehag af proceduren," siger Sharon Gluskin, en respiratorisk terapeut på Stony Brook Hospital og Gary Gluskin kone. "[Men] det mindste de har noget at byde på, så han kan komme tilbage til noget af et normalt liv."

Cryoablation: Værd Pain?

Ikke alle patienter er ligesom Gluskin. Nogle føler ikke meget, hvis nogen, ubehag under deres procedurer, i henhold til Moore. Definitionen af ​​smerte varierer fra person til person. Placeringen af ​​nerven, vil patientens respons på behandlingen, og deres niveau af tolerance alle indflydelse på, hvordan de reagerer på Cryoablation.

For mange, det største problem er postoperative muskelspasmer følge af kontakt med en frysning nål. På trods af de kortsigtede risici, har Moore aldrig haft en patient rapport eventuelle langsigtede konsekvenser. Selvom hver gang du sætter en nål i en patients krop, er der altid en risiko for blødning, infektion og punkterede organer, men oddsene for at er små, tilføjede han.

Gluskin er ikke bange for komplikationer, selvom det er svært for ham at planlægge aftaler med Moore, at vide, hvad han vil have til at gå igennem. Men da hans krop langsomt begynder at helbrede, symptomerne krybe tilbage og sammen kommer de blændende angreb.

"Gary er en meget godt eksempel, der kommer tilbage, selvom det er ulideligt smertefuldt," Moore sagt. "Hvis nogen er villig til at udholde betydelige smerter og få måneders smertelindring bagefter det gør det det værd."

Posts Carousel